Aeroportul Brașov. Allen Coliban: „Am cerut în plenul Senatului dreptate pentru Brașov…. Coaliția de guvernare a votat împotrivă”

Last Updated on octombrie 26, 2018 Senatorul Allen Coliban anunță că USR a ceut ca o parte din banii dați de Brașov la bugetul statului să revină anul viitor cu o țintă precisă: Aeroportul Brașov. Coaliția PSD-ALDE a votat împotrivă.

Allen Coliban: „Am cerut în plenul Senatului dreptate pentru Brașov. Județul nostru este în topul contribuțiilor anuale la bugetul de stat și totuși este la coada alocărilor bugetare de la “centru” pentru investiții.

Aeroportul Brașov. Allen Coliban: „Am cerut în plenul Senatului dreptate pentru Brașov.... Coaliția de guvernare a votat împotrivă” 1

Brașovul își dorește și are nevoie de aeroport. Este o investiție asumată la nivel local, ce va avea însă un impact pozitiv în întreaga regiune. Inițiativa colegului Tudor Benga pornește de la o idee simplă – parte din banii pe care Brașovul îi virează la bugetul de stat să revină în anul următor în județ cu o țintă fixă, finalizarea investițiilor la aeroport.

Din punct de vedere juridic, acest lucru nu este doar posibil (Legea 273/2006 permițând aceste excepții) ci și conform cu Carta Europeană a Autonomiei Locale, ratificată de România în 1997.

Vezi aici Video:

Coaliția de guvernare a votat împotrivă”.

Previous Story

Brașov. 7 turiști au fost internați de urgență la spital. Erau cazați la o penisune din Bran și prezentau vărsături şi dureri abdominale

Next Story

Brașov: Copiii sunt așteptați și luni la Zoo, în prima zi din vacanță