Accident Brașov. O șoferiță a murit, o fată este rănită. Pe DN13

Last Updated on octombrie 1, 2018 Tragedie din nou pe drumurile din Brașov. O femeie a murit, o fată și un șofer sunt răniți.

Accidentul teribil a avut loc pe DN13, în Braşov. O şoferiţă a murit după ce maşina în care se afla s-a ciocnit cu o autoutilitară.

Accident Brașov. O șoferiță a murit, o fată este rănită. Pe DN13 1

Un autoturism înmatriculat în Arges, cu trei ocupanți, care a circulat pe DN 13, spre Brașov, la km 76 + 700 m, între localitățile Bunești și Fișer, într-o curbă ușoară la stânga, a derapat și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară înmatriculată în Brașov, condusă de un bărbat de 33 ani.

Din accident a rezultat decesul unei femei de 42 ani, pasager dreapta față în autoturismul care a pătruns pe contrasens, vătămarea gravă a conducătorului auto, bărbat de 47 ani și vătămarea unei minore de 11 ani, ambii din același autoturism. Traficul este blocat. Este dosar penal pentru ucidere din culpă”, au informat reprezentanții IJP Brașov, citați de mytex.ro.

O femeie a murit şi două persoane au fost rănite, după ce o maşină şi o autoutilitară s-au ciocnit pe DN 13. La faţa locului intervin echipaje de pompieri şi medici din Braşov şi Mureş.

Trei persoane au fost rănite, două fiind încarcerate. Dintre cele încarcerate, medicii au declarat decesul unei persoane, fiind vorba despre şoferiţa care se afla la volanul autoturismului.

Au mai fost răniţi un bărbat şi un copil, bărbatul fiind inconştient. La faţa locului acţionează mai multe echipaje de pompieri şi medici din Braşov şi judeţul Mureş.

Previous Story

Brașov. Dracula Film Festival,  creații cinematografice din Israel, România, Norvegia, Reunion, China şi Italia

Next Story

Brașov: Se deschide un Cinema nou. Proiector 4k laser, un spațiu între scaune mai mare cu 10%, fiecare sală de cinema va avea o sală VIP și un lounge VIP