Video Brașov: Declarațiile halucinante ale indivizilor care au șicanat în trafic 2 familii. Camera de bord a maşinii a înregistrat momentele de coşmar prin care au trecut oamenii

Last Updated on septembrie 6, 2018 Două familii din Mureș au trecut prin clipe de groază dupăî ce mașina în care se aflau a fost oprită noaptea, în trafic, de indivizi necunoscuți. Oamenii voiau să ajungă la mare şi mergeau pe un drum judeţean când şoseaua a fost blocată, ca în filme, de nişte tineri care le cereau să oprească, ba chiar au pornit în urmărirea lor.

Şoferul şi-a păstrat calmul şi a reuşit să scape de necunoscuţi, apoi a depus plângere la poliţie. Camera de bord a maşinii a înregistrat momentele de coşmar prin care au trecut oamenii, scrie stirileprotv.ro.

Video Brașov: Declarațiile halucinante ale indivizilor care au șicanat în trafic 2 familii. Camera de bord a maşinii a înregistrat momentele de coşmar prin care au trecut oamenii 1

Cei patru adulţi au pornit spre litoral noaptea, luna trecută, ca să prindă drumul liber. Aveau în maşină şi un copil de 3 ani. Era trecut de miezul nopţii, când în judeţul Braşov, doi tineri aflaţi pe marginea şoselei le-au cerut să oprească. Şoferul a trecut mai departe însă, la câţiva kilometri distanţă, 3 maşini i-au barat drumul. Au urmat momente înfricoşătoare.

Coşmarul nu se terminase însă. Urmărirea a durat aproape 15 minute şi s-a întins pe raza a trei localităţi: Ionești, Drăușeni și Cața. Într-un final, şoferul a intrat pe un drum de piatră şi a reuşit să-şi piardă urma.

Uluitor este că poliţiştii care au făcut cercetări în acest caz nu au considerat că ar fi vorba de o situaţie gravă. Indivizii au fost identificaţi şi au declarat că i-au speriat pe turişti din greşeală.

Susţin că voiau să le facă o farsă unor prieteni, dar au confundat maşina.

Indivizii au fost amendaţi pentru nerespectarea codului rutier şi tulburarea liniştii publice.

Însă conducerea poliţiei judeţene consideră acum că faptele ar fi trebuit cercetate cu mai multă atenţie. Aşa că a trimis corpul de control să verifice situaţia şi a declanşat o cercetare internă la poliţia rurală, care s-a ocupat de caz.

Ofiţerii au dispus, miercuri, şi deschiderea unui dosar penal pe numele celor şanse indivizi pentru ameninţare şi distrugere.

Mama unuia dintre suspecţi: “Nu era băiatul meu în maşină, maşina era a mea, dar nu era băiatul meu.“
Reporter: “Dar cine?“
Mama unuia dintre suspecţi: “Nu ştiu, un prieten, întrebaţi la poliţie.”

Vezi aici Video:

Poliţiştii spun că, în cazul în care vă confruntaţi cu astfel de evenimente, trebuie să sunaţi la 112.

Previous Story

Brașov: Astăzi începe Oktoberfest! Care sunt prețurile la bere

Next Story

Foto Brașov. Cei de la TVR sunt acuzați că au desenat pe un monument istoric! Dragos Dragoi: „Update : da, am verificat, oamenii astia chiar au pictat zidul unei cladiri, in centrul istoric, fix sub placa de monument !!!!! Daca astia ar tine un festival de film la Venetia, ar scrie cu spray pe Palatul Dogilor ?????? Sau ar face un clip cu …”