Video Brașov. Cerbul de Aur. Catalin: Îi apreciez foarte tare pe acești străini care se străduiesc să învețe și să cânte piese într-o limbă română deloc ușoară. Chiar și numai efortul în sine merită aplaudat. Băiatul ăsta e din …”

Last Updated on septembrie 2, 2018

Farmecul Cerbului de Aur constă și în secțiunea din concurs în care artiștii trebuie să cânte o melodie românească, de preferat în limba română.

Ion Ghitulescu… pentru noi astia de varsta a treia si chiar trecuti…festivalul Cerbul de aur 2018 a fost un adevarat regal de trecere in revista a muzicii usoare romanesti din ultima jumatate de secol iar in ansamblu un spectacol de cea mai buna calitate…bravo TVR!..

Vezi aici video:

Catalin Stoica Nu m-am uitat la Cerbul de Aur, am văzut doar pe net secvențe din interpretările premiaților. M-am bucurat pentru puștoaica de 17 ani, din Albania – Inis Neziri, care a câștigat trofeul. N-a cântat rău deloc și sunt sigur că experiența în sine și rezultatul îi vor schimba viața, nu au fost doar niște vorbe de lemn rostite de ea pe scenă, în momentul premierii.

Personal, îi apreciez foarte tare pe acești străini care se străduiesc să învețe și să cânte piese într-o limbă română deloc ușoară. Chiar și numai efortul în sine merită aplaudat.
Băiatul ăsta e din Belgia și cântă piesa celor de la Holograf.

Maria Bugin Cu o voce extraordinară, o dicţie perfectă şi o interpretare în limba română deosebită, la numai 17 ani – INIZ NEZIRI din ALBANIA câștigă marele premiu – trofeu Cerbul de aur cu melodia ,,Dau viața mea pentru o iubire” .

Vezi aici Video:

Melodie lansată de Monica Anghel în 1996, de asemenea câstigătoare a marelui premiu la Concursul de muzică uşoară Cerbul de aur Braşov România.

Previous Story

Video Brașov. Silvia Dumitrescu: „A fost o onoare pentru mine sa ma aflu din nou la Brasov, la “Cerbulde Aur 2018” unde am interpretat piesa “Lumea Mea” (muzica: Florin Ochescu), premiata in …”

Next Story

(Foto/Video) Accidente Brașov. Două mașini răsturnate, 6 persoane rănite, în Stupini. „Copilul din Loganul accidentat , fiul meu, este…”