Foto Brașov.  Cristian Macedonschi: „Trebuie sa recunosc ca participand ieri la a 3-a seara a Cerbului de Aur datorita lui Horia Brenciu care mi-a fost coleg la Saguna, am observat ca din interior arata foarte bine Cerbul iar scena este intradevar fabuloasa si impresionanta. Pe exterior insa …”

Last Updated on septembrie 1, 2018 Cerbul de Aur este foarte bine organizat pentru televizor dar lipsește legătura organizatorilor cu Brașovul. Se vede că este un implant forțat. Dacă se va mai organiza, poate se va schimba și această legătură.

Cristian Macedonschi: „Dragii mei, trebuie sa recunosc ca participand ieri la a 3-a seara a Cerbului de Aur datorita lui Horia Brenciu care mi-a fost coleg la Saguna, am observat ca din interior arata foarte bine Cerbul iar scena este intradevar fabuloasa si impresionanta.

Foto Brașov.  Cristian Macedonschi: „Trebuie sa recunosc ca participand ieri la a 3-a seara a Cerbului de Aur datorita lui Horia Brenciu care mi-a fost coleg la Saguna, am observat ca din interior arata foarte bine Cerbul iar scena este intradevar fabuloasa si impresionanta. Pe exterior insa ...” 1

Pe exterior insa nu se observa nimic din aces spirit pozitiv al evenimentului.

Sincer ma bucur ca s-a organizat aceasta editia aniversara “Cerbul de Aur 50 de ani” fiindca pune Brasovul din nou pe harta mondiala a muzicii si a transformat Brasovul dintr-un oras dormitor in unul plin de viata.

Daca anul viitor vor tine cont organizatorii si de cateva propuneri si pareri ale celor care au experienta si expertiza atat in organizarea de festivaluri mari cat si in promovare si dezvoltare turistica atunci garantat brasovenii deranjati nu-l vor mai percepe negativ ci vor fi mandrii ca se organizeaza la Brasov iar biletele se vor vinde cu un an in avans.

Foto Brașov.  Cristian Macedonschi: „Trebuie sa recunosc ca participand ieri la a 3-a seara a Cerbului de Aur datorita lui Horia Brenciu care mi-a fost coleg la Saguna, am observat ca din interior arata foarte bine Cerbul iar scena este intradevar fabuloasa si impresionanta. Pe exterior insa ...” 2

Aceasta este parerea mea personala si astept parerile voastre intr-o dezbatere pozitiva”.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Oktoberfest Brașov: „Sper că n-ați uitat de paradă Domnițe costumate și rujate ne vor face cu mâna din trăsurile elegante”. Vezi traseul

Next Story

(Foto/Video) Brașov. Emil: „Aseară am urmărit Cerbul de Aur și am realizat că cei din Piața Sfatului,au fost cea mai frumoasă parte din Noi. Am simțit vibrația aceea ce ne leagă ,in a continua să fim un popor, de care sa fim mândri….Un popor ce rezonează cu tot ce e mai frumos in lume …”