Brașov. Trenuri blocate.  Andrei Ene: „Ora 5:45, gara Brașov, trenul IR 1742 pleacă spre București, tractat de o locomotivă diesel până la Predeal. 10 minute mai târziu, ajungem in Halta Dârste și ne oprim. Verific celălalt tren spre București care a plecat la 5:27, trenul IR 1644, văd că acesta este…”

Last Updated on septembrie 11, 2018 Andrei povestește ce a pățit când a vrut să meargă cu trenul la București.

Andrei Ene: „O nouă filă de poveste din deja faimoasa Epopee “Andrei și călătoriile lui cu CFR”.
Ca backstory, aveam nevoie ieri sa merg sa îmi iau tratament, dar, pentru că mi-am uitat cardul de sănătate la Brașov, a trebuit să merg sa îl iau și să mă întorc la București.

Brașov. Trenuri blocate.  Andrei Ene: „Ora 5:45, gara Brașov, trenul IR 1742 pleacă spre București, tractat de o locomotivă diesel până la Predeal. 10 minute mai târziu, ajungem in Halta Dârste și ne oprim. Verific celălalt tren spre București care a plecat la 5:27, trenul IR 1644, văd că acesta este...” 1

Episodul de ieri, cu trenurile blocate în Predeal, a avut o finalitate zic eu fericită, deoarece după o oră și jumătate de așteptare, in care au trecut două autobuze spre Brașov ambele pline, iar autocarul de la Codreanu se lăsa așteptat, am avut noroc sa găsesc niște studenți ce mergeau spre Brașov care și-au chemat un prieten sa vină sa îi ia cu mașina.

Astfel am spus să rămân peste noapte în Brașov, urmând că în această dimineață să mă întorc la București după ce aveam nevoie.

Ora 5:45, gara Brașov, trenul IR 1742 pleacă spre București, tractat de o locomotivă diesel până la Predeal. 10 minute mai târziu, ajungem in Halta Dârste și ne oprim. Verific celălalt tren spre București care a plecat la 5:27, trenul IR 1644, văd că acesta este staționar in Timișu de Sus. Pe la 6:55, trenul nostru incepe să se deplaseze, doar ca la Timișu de Sus sa se oprească, aliniat cu trenurile IR 1664 și R3004.

Undeva pe la ora 8, șeful trenului primește informație de la impiegatul de mișcare că abia după ora 10 ne vom putea continua drumul, deoarece, surpriza, au căzut (iarăși) copaci pe șinele de tren.

Va urma, cu siguranță am sa completez situația până ajung la destinație. Plănuiesc să fac o colecție de povestiri asemănătoare și să le depun CFR-ului ca plângeri, pe care apoi sa le dau mai departe ANPC-ului.

Update #1: CFR emite un Comunicat de Presă, prin care explică faptul că pe porțiunea Timișu de Sus – Predeal se fac lucrări de remediere a problemelor cauzate de căderea copacilor de ieri și că, pe perioada lucrărilor, care s-au desfășurat și în timpul nopții (Lucru de care mă îndoiesc puternic), cele 3 trenuri sunt oprite în Timișu de Sus iar încă unul la Brașov.

Previous Story

Oktoberfest Brașov, programul de marți, 11 septembrie

Next Story

Brașov: Două femei jefuite în stații RATBV. Au rămas fără lănțișoarele de aur