Brașov. PEDEAPSĂ pentru adolescentul care și-a ucis fratele. Ce au decis judecătorii

Last Updated on septembrie 7, 2018 Zilele trecute, judecătorii de la Curtea de Apel Brașov au dat sentința în cazul adolescentului de 17 ani care și-a omorât fratele,  în luna februarie a acestui an.

Judecătorii au decis să mențină măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru de detenţie pe o perioadă de 8 ani şi 6 luni, condamnare pe care o primise iniţial la Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, potrivit mytex.ro.

Brașov. PEDEAPSĂ pentru adolescentul care și-a ucis fratele. Ce au decis judecătorii 1

Solutia judecătorilor pe scurt: „În temeiul art. 421 pct. 1 lit. b) C.pr.pen. respinge apelul declarat de Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov împotriva sent. pen. nr. 19/S/21.05.2018 a Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov, pe care o menţine.

În baza art. 127 raportat la art. 72 C.pen. deduce în continuare măsura arestului preventiv al inculpatului, de la 21.05.2018 la zi. În temeiul art. 272 C.pr.pen. onorariul avocatului din oficiu, în cuantum de 260 de lei, va fi suportat din fondurile Ministerului Justiţiei.

În temeiul art. 275 alin. 3 C.pr.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat în apel rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică, azi 5.09.2018.
Document: Hotarâre 511/2018 05.09.2018”

Adolescentul le-ar fi declarat anchetatorilor că şi-a ucis fratele pentru că era autoritar, iar uneori îl lovea. În faţa instanţei, el ar fi declarat că regretă fapta.

Tânărul a folosit, la comiterea crimei, o bâtă din lemn de tip baseball în lungime de aproximativ de aproximativ 63 cm şi două cuţite, dintre care unul a cărui lama a şi îndoit-o, obiecte care au fost confiscate de autorităţi.

Previous Story

(Foto) Oktoberfest Brașov. Astăzi începe etapa mondială de Strongman Champions League. Programul aici

Next Story

Brașov. Restricții de circulație pe Dobrogeanu Gherea. Au început lucrările de reparații