Brașov. Medicul Dan Grigorescu: Pierdere imensă! Mulțumim pentru tot, Bogdan Rusu! După mai bine de 8 ani de muncă dedicată spitalului (deci și nouă!), directorul economic pleacă prin demisie. Și din spital, și din sistem! De ce? Prietenii …”

Last Updated on septembrie 12, 2018 Medicul Dan Grigorescu a anunțat pe Facebook o plecare importantă de la Spitalul Județean.

Grigorescu Dan: „Mulțumim pentru tot, Bogdan Rusu! După mai bine de 8 ani de muncă dedicată spitalului (deci și nouă!), directorul economic pleacă prin demisie. Și din spital, și din sistem!

Brașov. Medicul Dan Grigorescu: Pierdere imensă! Mulțumim pentru tot, Bogdan Rusu! După mai bine de 8 ani de muncă dedicată spitalului (deci și nouă!), directorul economic pleacă prin demisie. Și din spital, și din sistem! De ce? Prietenii ...” 1

De ce? Prietenii (și, mai ales, neprietenii) știu de ce.

Pierdere imensă! Pentru noi, cu siguranță – zic eu, știind ce zic. Pentru el, cine știe?
Din partea mea, un gând bun cât o medalie de excelență.Brașov. Medicul Dan Grigorescu: Pierdere imensă! Mulțumim pentru tot, Bogdan Rusu! După mai bine de 8 ani de muncă dedicată spitalului (deci și nouă!), directorul economic pleacă prin demisie. Și din spital, și din sistem! De ce? Prietenii ...” 2👑

Și o urare: Drum fain înainte și, dacă s-o putea, cu noi și noi împliniri printre oameni care apreciază și recunosc competența!Brașov. Medicul Dan Grigorescu: Pierdere imensă! Mulțumim pentru tot, Bogdan Rusu! După mai bine de 8 ani de muncă dedicată spitalului (deci și nouă!), directorul economic pleacă prin demisie. Și din spital, și din sistem! De ce? Prietenii ...” 3✌”

Previous Story

Brașov. RATBV, modificări în orarele şi traseele de circulaţie ale mai multor linii, joi

Next Story

Brașov. Concert Smiley: „Sunteți pregătiți? Vă dăm întâlnire la Sala Sporturilor” Cât costă un bilet