Brașov. Începe procesul ciminalului monstru care și-a ucis soția, fata și băiatul

Last Updated on septembrie 7, 2018 Judecătorii vor începe procesul criminalului monstru care și-a ucis familia. Florin Mircea Buliga (43 de ani) şi-a ucis soţia, Monica, şi pe cei doi copii, Ioana (18 ani) şi Ştefan (13).

Judecătorii au finalizat procedura de Cameră preliminară şi au dispus începerea procesului în care Florin Buliga este acuzat de omor calificat după ce şi-a ucis soţia, de loc din Neamţ, şi pe cei doi copii minori, potrivit monitorulneamt.ro.

Brașov. Începe procesul ciminalului monstru care și-a ucis soția, fata și băiatul 1

„În baza art.346 alin.1 Cod procedură penală, constată competenţa Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov în soluţionarea prezentei cauze, precum şi legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 19/MF/P/2018 întocmit de Parchetul de pe lîngă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov la data de 12 iulie 2018, privind pe inculpatul Buliga Florin-Mircea,

în prezent aflat în Penitenciarul Codlea, deţinut în baza mandatului de arestare preventivă nr. 4/UP/28 martie 2018 emis de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, trimis în judecată pentru săvîrşirea infracţiunii de omor calificat, prevăzută de art.188 alin.1, art.189 alin.1 lit.f Cod penal, raportat la art.199 alin.1 Cod penal. Constată legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală.

Dispune începerea judecăţii în prezenta cauză“, conform instanţei. Inculpatul nu a avut obiecţii, aşa că această etapă a procesului penal s-a finalizat rapid şi nu au fost depuse contestaţii. Urmează stabilirea primului termen, iar dacă nimeni nu cere şi obţine şedinţă secretă, cauza va fi publică şi continuă cu administrări de probe şi audieri de martori.

„A povestit în timpul audierilor că a aşteptat ca femeia să adoarmă pe masa de masaj şi apoi a înjunghiat-o de trei ori în piept cu acelaşi cuţit cu care a încercat să se sinucidă.

A învelit-o apoi cu o pătură şi i-a aşezat pe piept orhideea albă. A mai povestit că s-a mai rugat un timp, după care şi-a sunat fiica, iar fata i-a spus ca vine imediat acasă. Odată ajunsă la domiciliu, fata i-a spus că este obosită şi că merge la culcare. A aşteptat pînă la ora 24.00, după care şi-a înjunghiat fiica de opt ori, apoi a mers în camera băiatului, pe care l-a înjunghiat de trei ori. A lăsat cuţitul pe patul băiatului“, declara Daniel Dancă, procuror de caz.

Potrivit unor surse, la urmărirea penală, familia soţiei, de loc din Neamţ, ar fi cerut daune de 2 milioane de euro.

Previous Story

Oktoberfest Brașov, programul de vineri, 7 septembrie

Next Story

Brașov. RATBV: Elevii care nu au absențe nemotivate în luna anterioară beneficiază de gratuitate pentru transportul public local de călători