Accidente Brașov. Două bătrâne (77 și 83 de ani) au fost lovite astăzi. Una de un autoturism pe trecerea de pietoni, alta în față la Ardealul, de un biciclist care a fugit de la locul accidentului. Cristina: „Daca stie cineva ceva este rugat sa …”

Last Updated on septembrie 10, 2018 Două bătrâne (77 și 83 de ani) au fost lovite astăzi. Una de un autoturism pe trecerea de pietoni, alta în față la Ardealul, de un biciclist.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Adrian Gheorghe a scris: „Accident Saturn ,trecerea pietoni Gemenii sens spre Orizont ! Pe trecere nu a oprit pe B2 un VW negru cred ca era de Brăila și a lovit o femeie!”

Accidente Brașov. Două bătrâne (77 și 83 de ani) au fost lovite astăzi. Una de un autoturism pe trecerea de pietoni, alta în față la Ardealul, de un biciclist care a fugit de la locul accidentului. Cristina: „Daca stie cineva ceva este rugat sa ...” 1

Ruxanda Galut: „O tanara de 20 ani, din municipiul Braila, care a condus un autoturism pe B dul Saturn, dinspre Alexandru Vlahuta spre Uranus, pe banda nr 1, la trecerea pentru pietoni din dreptul statiei RAT Gemenii a accidentat o femeie de 77 ani, din Brasov care traversa regulamentar strada pe trecerea pentru pietoni.

Din accident a rezultat vatamarea pietonului pe care soferita l a transportat la spital cu auto personal. S a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa”.

Cristina Ordean: „Astazi, in jurul orei 13.30 a lovit-o un biciclist pe bunica mea (83 de ani) in fata farmaciei de la Ardealul. Are arcada sparta dupa cazatura, iar biciclistul a profitat de toata agitatia din jur ca sa se ridice si sa plece neobservat…

Daca stie cineva ceva este rugat sa imi scrie in privat. Aceasta este lumea care ne inconjoara din pacate…”

Previous Story

Oktoberfest Brașov, programul de luni, 10 septembrie

Next Story

Brașov. Cornelia Crevean: „Situatia lui Robert este foarte grava, dupa tratamentul din Anglia starea de sanatate s-a schimbat. Si nu in bine. Acum este internat la Oncocard. Se duce o lupta mare pentru viata lui. Cunoasteti …”