Gara Brașov modernizată cu tablouri, lămpi de mari dimensiuni şi panouri luminoase. Condițiile mizerabile rămân

Last Updated on august 21, 2018 Gara Brașov este ca programul de guvernare al PSD. Multă decorare, nimic concret. Brașovenii și turiștii se plâng de ani de zile de condițiile mizerabile din Gară iar răspunsul conducerii CFFR a fost tablouri și becuri.

Programul de înfrumuseţare a Gării CFR Braşov nu s-a încheiat după transformarea ferestrelor de la faţada principală în tricolor şi realizarea picturii de pe unul dintre pereţii de salonului principal. De curând, în gară au apărut şi lampioane de mari dimensiuni, acestea făcând parte din iluminatul interior special, anunţat luna trecută de conducerea Regionalei CFR Braşov, potrivit RTT Brașov.

Gara Brașov modernizată cu tablouri, lămpi de mari dimensiuni şi panouri luminoase. Condițiile mizerabile rămân 1

Deocamdată, noile lămpi nu au fost puse în funcţiune, salonul fiind luminat cu ajutorul altor elemente decorative apărute de curând: panourile luminoase pe care apare sigla Centenarului Marii Uniri, instalate pe o latură în care erau afişate grafice de circulaţie a trenurilor.

De altfel, încă de luna trecută, reprezentanţii Regionalei CFR au anunţat că în cursul acestei veri, la Gara Mare se vor monta mai multe elemente decorative prin care „poarta de intrare în oraş” va fi decorată cu ocazia Centenarului Marii Uniri. La momentul respectiv, directorului Regionalei CFR Braşov, Ioan Pintea, anunţa şi faptul că gara va beneficia de un iluminat arhitectural, astfel încât această clădire simbolică pentru oraş să nu mai fie seara în penumbră.

Previous Story

Brașov. Uzina Roman salvată de germanii de la Rheinmetall MAN? Împreună vor să producă 3,300 de camioane pentru Armata Română

Next Story

Brașov: Nadenka, compania de succes care face afaceri de 60 mil. lei cu covrigii Gigi şi 5 fast-food-uri