(Foto) Accident Brașov. Update. Ce spune Poliția după ce o persoană a fost rănită între Cristian și Brașov

Last Updated on august 20, 2018 Update
Poliția a venit cu precizări după ce luni dimineața un microbuz și un autoturism Mercedes s-au ciocnit pe drumul dintre Brașov și Cristian.

„Un bărbat de 60 de ani, din Focşani, a condus un autoturism pe Şoseaua Cristianului, dinspre Braşov spre Cristian, iar la aproximativ 100 de metri faţă de intersecţia cu strada Ioan Clopoţel, la efectuarea unei manevre de întoarcere, a fost lovit de un microbuz care circula din sens opus şi care nu a putut frâna să evite impactul.

În urma accidentului, o pasageră din autoturismul care a efectuat manevra de întoarcere a suferit vătămări şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri, iar trei pasageri din microbuz, două femei şi un minor, au primit îngrijiri medicale la faţa locului, fără să fie transportaţi la spital”, ne-a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, agent şef Gabriela Dinu.

Stire Initiala
Un microbuz și un autoturism Mercedes s-au ciocnit luni dimineața pe șoseaua dintre Brașov și Cristian. O persoană este rănită.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Grecu Alecs a postat fotografii cu mesajul: „Șoseaua Cristianului la ieșirea de pe ocolitoare . Circulație oprită pe sensul de mers spre Cristian”

(Foto) Accident Brașov. Update. Ce spune Poliția după ce o persoană a fost rănită între Cristian și Brașov 1

(Foto) Accident Brașov. Update. Ce spune Poliția după ce o persoană a fost rănită între Cristian și Brașov 2

Nic Zaplaic: Înainte de Quinn

(Foto) Accident Brașov. Update. Ce spune Poliția după ce o persoană a fost rănită între Cristian și Brașov 3

Potrivit I.S.U. Brașov, o persoană este rănită. La locul evenimentului a intervenit un echipaj SMURD, informează brasovtv.com. Victima a fost transportată la spital, iar polițiștii fac cercetări pentru stabilirea condițiilor în care a avut loc accidentul.

Ovidiu Axinte

(Foto) Accident Brașov. Update. Ce spune Poliția după ce o persoană a fost rănită între Cristian și Brașov 4

Vezi aici Video postat de newsbv brasov pe Youtube.com:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brasov. Update Greșeala uriașă comisă de îngrijitorii atacați de ursoaică la Grădina Zoologică

Next Story

Brașov. Abonamente gratuite pentru Festivalul Amural din partea RATBV. Ce trebuie să faci