Brașov. Teodor Baconschi: „Cerbul de Aur… Cum a trecut timpul și cum știe să stea pe loc! S-a reluat și Cenaclul ”Flacăra”… ”Cântarea României” e în toi… Filmele lui Nicolaescu sunt difuzate în buclă. Păunescu are bust. Ceaușescu e …”

Last Updated on august 30, 2018 Cerbul de Aur, reprezentantul comunismului, trezește pasiuni diverse la români. Fostul ministru de externe, Teodor Baconschi, are câteva cuvinte despre Cerbul de Aur.

Teodor Baconschi: „Cerbul de Aur… Cum a trecut timpul și cum știe să stea pe loc! S-a reluat și Cenaclul ”Flacăra”… ”Cântarea României” e în toi… Filmele lui Nicolaescu sunt difuzate în buclă.

Brașov. Teodor Baconschi: „Cerbul de Aur... Cum a trecut timpul și cum știe să stea pe loc! S-a reluat și Cenaclul ”Flacăra”... ”Cântarea României” e în toi... Filmele lui Nicolaescu sunt difuzate în buclă. Păunescu are bust. Ceaușescu e ...” 1

Păunescu are bust. Ceaușescu e sus în topul ”românilor cu care ne mândrim”. Iulian Vlad a fost celebrat ca un erou, cu onoruri militare… Interesul național a triumfat!

Ana-maria Stirboiu Sunt rea dacă îmi vine sa plâng pentru ca Luminița Anghel în 17ani(de când a câștigat Cerbul) nu a reușit sa învețe sa pronunțe corect în limba franceza versurile unei piese precum Je t’aime?Jos pălăria pentru interpretare..
Dar… De ce trebuie sa existe dar la asa o voce?

Previous Story

(Foto) ISU Brasov: „Prima seară a Cerbului de Aur s-a încheiat, și din fericire nu a fost nevoie de intervenția noastră !” Programul pentru a doua seară

Next Story

Brasov. Evacuare cu scandal. O femeie a fost încătușată de jandarmii care i-au tranchilizat 9 câini. “Uşa era deschisă, era o imagine infernală aici. Am rugat frumos din primul moment să …”