Brașov. Personalul administrativ de la Spitalul Județean va lucra în containere, ca pe șantier

Last Updated on august 21, 2018 Modernizarea Spitalului Județean Brașov îi obligă pe cei din administrarea spitalului să se mute în containere modulare, ca pe șantier. În locul clădirii birourilor Spitalului Judeţean se va construi Unitatea de Primiri Urgenţe.

Se face loc pentru noua secţie UPU a Spitalului Clinic Județean Brașov. Birourile în care în prezent își desfășoară activitatea administrația spitalului se vor muta în mai multe containere modulare, informează RTT Brașov.

Brașov. Personalul administrativ de la Spitalul Județean va lucra în containere, ca pe șantier 1

Clădirea va fi demolată, la fel și celelalte imobile conexe, mai puțin centrala termică a spitalului. Pentru noile birouri se vor amenaja 19 containere, dotate cu aer condiționat, mochete și jaluzele.

În prezent, şi până la finalizarea lucrărilor care au loc la corpul B al Pavilionului Central al Spitalului Județean, Unitatea de Primiri Urgențe funcționează în fosta policlinică.

Proiectul de extindere a Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență este inclus într-un program finanțat de Banca Mondială. Noul UPU va avea aproape 2000 de m.p. iar lucrările vor dura 1 an și jumătate. Valoarea investiției este estimată la 10 milioane de lei. Pentru dotarea noii unități de primiri urgențe, administrația județeană a depus o cerere de finanțare europeană prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, valoarea investiției fiind estimată la 1,5 milioane de euro.

Previous Story

Brașov: Defilare militară cu cântec, la Castelul Bran. Se va reconstitui, simbolic, trecerea Carpaților de către batalioanele române, în anul 1916, în Primul Război Mondial

Next Story

Brașov. Uzina Roman salvată de germanii de la Rheinmetall MAN? Împreună vor să producă 3,300 de camioane pentru Armata Română