Brașov. Mihai Hristu: „Cerbul de Aur – o rușine! Marea productie a TVR nu se poate vedea online, deși în lume acum 30% din vizionarile TV au loc online. Dar gerontocratii din TVR nu au aflat, ei au rămas ca gândire la 1970. … Iat-o pe Gigliola la Brasov acum, ultima imagine inainte de a mi se taia accesul – si eram pe …”

Last Updated on august 29, 2018 Cei de la TVR au uitat că pot transmite festivalul și online, pe Facebook sau Youtube, pentru cei care nu prind postul public. Spre nemulțumirea unora.

mMihai Hristu: „Cerbul de Aur – o rușine!
Marea productie a TVR nu se poate vedea online, deși în lume acum 30% din vizionarile TV au loc online. Dar gerontocratii din TVR nu au aflat, ei au rămas ca gândire la 1970.

De aceea ne-o ofera pe Gigliola Cinquetti de 71 de ani in dechiderea Cerbului 2018. Cui se adresează? Căminelor de bătrâni?

Iat-o pe Gigliola la Brasov acum, ultima imagine inainte de a mi se taia accesul – si eram pe TVR Moldova, canalale nationale orbisera deja – si iat-o la San Remo in 1964.
Voi ce preferați?

Brașov. Mihai Hristu: „Cerbul de Aur - o rușine! Marea productie a TVR nu se poate vedea online, deși în lume acum 30% din vizionarile TV au loc online. Dar gerontocratii din TVR nu au aflat, ei au rămas ca gândire la 1970. ... Iat-o pe Gigliola la Brasov acum, ultima imagine inainte de a mi se taia accesul - si eram pe ...” 1 Brașov. Mihai Hristu: „Cerbul de Aur - o rușine! Marea productie a TVR nu se poate vedea online, deși în lume acum 30% din vizionarile TV au loc online. Dar gerontocratii din TVR nu au aflat, ei au rămas ca gândire la 1970. ... Iat-o pe Gigliola la Brasov acum, ultima imagine inainte de a mi se taia accesul - si eram pe ...” 2

Să vedeți, vreau să zic”.

Previous Story

Brașov. Începe Festivalul Vinului de la Râșnov. Programul aici. 30 de crame, zeci de sortimente de vinuri și nu ultimul rând artiști de renume, toate vor fi prezente la Rose’n’Wine Fest

Next Story

(Video) Aeroportul Brașov, ținta ironiilor pe Facebook. „Unii cu zborurile…noi cu desene animate”. Ce le răspunde Adrian Veștea, șeful CJ