Brașov. Medicul Bogdan Moldovan, mesaj pentru primăria lui George Scripcaru: „ Locuiesc in Brașov din 2011 si este pt primul an in care sunt tantari in oras, in zona Horia-Memo nemaiputand sta seara neprotejat.Poate ca nu ar fi lipsite de interes masurile de ….”

Last Updated on august 29, 2018 După gunoaie și mirosuri neplăcute, brașovenii reclamă apariția țânțarilor. Devine evident că la Primărie nimeni nu se mai ocupă de oraș.

Medicul Bogdan Moldovan: „In atentia Autoritatilor Municipiului Brasov. Locuiesc in Bv din 2011 si este pt primul an in care sunt tantari in oras, in zona Horia-Memo nemaiputand sta seara neprotejat.

Brașov. Medicul Bogdan Moldovan, mesaj pentru primăria lui George Scripcaru: „ Locuiesc in Brașov din 2011 si este pt primul an in care sunt tantari in oras, in zona Horia-Memo nemaiputand sta seara neprotejat.Poate ca nu ar fi lipsite de interes masurile de ....” 1

Anul acesta se inregistreaza o epidemie de meningita cu virus West Nile transmis de tantari, inregistrandu-se cate zeci de cazuri la nivel national, soldate cu cateva decese.
Cazuri de meningita West Nile au fost semnalate si in judetele limitrofe Mures si Sibiu.

Poate ca nu ar fi lipsite de interes masurile de dezinsectie la nivelul orasului mai ales ca urmeaza evenimente ca Cerbul de Aur sau Octoberfest, un adevarat festin pentru tantari”.

Previous Story

Brașov. Petronela Rotar-Cotoban: „Azi începe Cerbul de aur și alte căprioare, Mamaia 98, lacrimi și știți voi. Ceva mai urît, mai monstruos, mai distrugător pentru oraș nu am văzut de la ultima ediție din 2009, parcă. 9 ani mai târziu, nu am învățat nimic. Centrul e …”

Next Story

Foto/Video Brașov. Autobuz hibrid în teste la RATBV. Cristian Macedonschi: „Datorita faptului ca Brasovul este …”