(Last Updated On: August 8, 2018)

Lucrările la noua clădire a Spitalului Sf. Constantin vor fi finalizate luna viitoare.

„Prin această extindere, Spitalul Sf. Constantin va deveni unul dintre cele mai mari spitale private din ţară. În urma acreditării Agenţiei Naţionale de Trans-plant, a devenit primul centru privat de transplant renal din România.

Brașov: Lucrările la noua clădire a Spitalului Sf. Constantin vor fi finalizate luna viitoare 1

Chirurgia robotică este de asemenea un domeniu în plină ascensiune, până în prezent fiind efectuate o serie de intervenţii complexe”, a declarant Mihai Mirom, acţionarul majoritar al companiei Ropharma, cea care controlează firma Teo Healt, cea care operează spitalul, citat de bzb.ro.

Spitalul Sf. Constantin, care a fost deschis în 2011 în Braşov, pe strada Iuliu Maniu, şi care se întinde pe o suprafaţă de 3.500 mp, este unul dintre cei mai mari zece jucători privaţi de pe piaţa locală. Prin investiţiile pentru extindere, practic se va dezvolta un nou spital.

Dezvoltarea se va face în etape, pe un teren de trei hectare, la ieşirea din Braşov, pe Calea Bucureşti, investiţia totală fiind de 18 milioane de euro. Anul trecut, Spitalul Sf. Constantin din Braşov, operat de firma Teo Health, a finalizat cu afaceri de 46,8 mi-lioane de lei, faţă de 37,3 milioane de lei în anul anterior.