Brașov. Compania germană Preh angajează 100 de persoane. Ce locuri de muncă are disponibile

Last Updated on august 27, 2018 Compania germană Preh anunță că angajează 100 de persoane pentru fabrica din Ghimbav.

Firma, care a ajuns la peste 1.600 de angajați, este interesată să recruteze personal pe pozițiile de inginer producție, montator electromecanic, muncitor necalificat la asamblarea/montarea pieselor, programator producție, sculler matrițer, reglor la mașini de preluacrare mase, potrivit site-ului AJOFM Brașov.

Brașov. Compania germană Preh angajează 100 de persoane. Ce locuri de muncă are disponibile 1

La fabrica Preh din Ghimbav sunt produse comutatoare multifuncţionale pentru volan, comutatoare bloc lumini, sisteme de control al climei şi elemente de comandă din consola centrală a automobilelor pentru BMW, Volkswagen, Porsche, Skoda, Seat, Audi şi Mercedes. Anul trecut, capacitatea de producţie a fabricii Preh din Ghimbav a crescut cu 1 milion de piese faţă de anul anterior, informează bizbrasov.ro.

Preh România a fost înfiinţată în anul 2008, cu principal domeniu de activitate fabricarea de echipamente electrice şi electronice pentru autovehicule şi pentru motoare de autovehicule. Acţionarii Preh România sunt Preh GmbH cu 98% din titluri şi Preh Beteiligungs GmbH din Germania cu 2% din acţiuni.

Previous Story

Foto Brașov: Buchetul de flori de pe strada Carpaților, înlocuit cu o baliză de semnalizare

Next Story

Brașov: Mai țineți minte întâmplarea aceea groaznică in care un bătrân era snopit in bătaie de doi golanași, in pasajul de la Victoriei-Kogălniceanu? Medicul Vasi Dumitrescu a revenit cu noi detalii