Brașov. Alina Hilo: „Sunt brasoveanca de cand ma stiu, si sunt plecata din tara de 11 ani. La fiecare reintoarcere, am regasit ¨casa mea¨ Brasov, tot mai deprimant… si fiecare reintoarcere o fac mai..fara chef. Eu fac parte din generatia care …”

Last Updated on august 30, 2018 O brașoveancă plecată de 11 ani în străinătate explică ce o dezamăgește acum în Brașov și de ce este necesar aeroportul care nu se mai construiește.

mAlina Hilo: „Nu ma prea bag eu pe grupuri, nu am nici timp nici rabdarea necesara, insa astazi trebuie sa recunosc, ca am ras, si am ras cu pofta.
Tema zilei #aeroportulBrasov , pareri pro si contra Brașov. Alina Hilo: „Sunt brasoveanca de cand ma stiu, si sunt plecata din tara de 11 ani. La fiecare reintoarcere, am regasit ¨casa mea¨ Brasov, tot mai deprimant... si fiecare reintoarcere o fac mai..fara chef. Eu fac parte din generatia care ...” 1 Desigur, majoritatea spera, dar avand convingerea ca nu vor decola/ateriza de pe aeroportul minune in viata asta, dar ca sa nu ¨tai macaroana brutal¨ cum mi a spus o doamna draguta Brașov. Alina Hilo: „Sunt brasoveanca de cand ma stiu, si sunt plecata din tara de 11 ani. La fiecare reintoarcere, am regasit ¨casa mea¨ Brasov, tot mai deprimant... si fiecare reintoarcere o fac mai..fara chef. Eu fac parte din generatia care ...” 1 sa speram si …. sa radem.

Brașov. Alina Hilo: „Sunt brasoveanca de cand ma stiu, si sunt plecata din tara de 11 ani. La fiecare reintoarcere, am regasit ¨casa mea¨ Brasov, tot mai deprimant... si fiecare reintoarcere o fac mai..fara chef. Eu fac parte din generatia care ...” 3

Am descoperit cu stupoare, ca aeroportul lui peste prajit, are si dezavantaje: distruge natura iar turistii sunt chiar daunatori Brașov. Alina Hilo: „Sunt brasoveanca de cand ma stiu, si sunt plecata din tara de 11 ani. La fiecare reintoarcere, am regasit ¨casa mea¨ Brasov, tot mai deprimant... si fiecare reintoarcere o fac mai..fara chef. Eu fac parte din generatia care ...” 1 (nah, sunt putin rea, dar trebuie sa recunosc, bucurestenii au ¨farmecul lor¨ personal,iar ceea ce lasa in urma este strigator la cer-ma straduiesc sa nu folosesc jargoane Brașov. Alina Hilo: „Sunt brasoveanca de cand ma stiu, si sunt plecata din tara de 11 ani. La fiecare reintoarcere, am regasit ¨casa mea¨ Brasov, tot mai deprimant... si fiecare reintoarcere o fac mai..fara chef. Eu fac parte din generatia care ...” 1 ).

Dragii mei, eu ma refer la un turism DE CALITATE, NU CANTITATE- va asigur ca diferenta este mare Brașov. Alina Hilo: „Sunt brasoveanca de cand ma stiu, si sunt plecata din tara de 11 ani. La fiecare reintoarcere, am regasit ¨casa mea¨ Brasov, tot mai deprimant... si fiecare reintoarcere o fac mai..fara chef. Eu fac parte din generatia care ...” 6 . Un turist strain, respecta natura, fauna…. ca sa nu mai mentionez de agro-turism (oare voi aveti idee cati straini au vazut vaci, capre, oi doar in poze???? Intreb doar…. Aveti idee cati dintre ei au baut o cana de lapte proaspat muls???).

Am sa intorc putin foaia…. Sunt brasoveanca de cand ma stiu, si sunt plecata din tara de 11 ani. La fiecare reintoarcere, am regasit ¨casa mea¨ Brasov, tot mai deprimant… si fiecare reintoarcere o fac mai..fara chef.

Eu fac parte din generatia care canta la 1 Mai ¨vin o mama sa ma vezi, cum lucrez la spatii verzi¨ Brașov. Alina Hilo: „Sunt brasoveanca de cand ma stiu, si sunt plecata din tara de 11 ani. La fiecare reintoarcere, am regasit ¨casa mea¨ Brasov, tot mai deprimant... si fiecare reintoarcere o fac mai..fara chef. Eu fac parte din generatia care ...” 1 . Poi da, in fata blocului, in parcul de langa bloc, in curtea scolii, se iesea si se facea curat, ori acum, 1 Mai, sa fim seriosi, FB urla de gratare, betiveli in aer verde ornate cu ¨ o manele¨ Brașov. Alina Hilo: „Sunt brasoveanca de cand ma stiu, si sunt plecata din tara de 11 ani. La fiecare reintoarcere, am regasit ¨casa mea¨ Brasov, tot mai deprimant... si fiecare reintoarcere o fac mai..fara chef. Eu fac parte din generatia care ...” 1

iar mizeria lasata in urma la sfarsitul chefului, iti cam taie cheful sa mai mergi la gratar. Dragii mei, la o curatenie de primavara/ toamna, daca iese toata lumea afara, mai da o pensula de vopsea, aduna o hartie, mai cunosti vecinul de la 2 FIZIC nu doar pe Facebook Brașov. Alina Hilo: „Sunt brasoveanca de cand ma stiu, si sunt plecata din tara de 11 ani. La fiecare reintoarcere, am regasit ¨casa mea¨ Brasov, tot mai deprimant... si fiecare reintoarcere o fac mai..fara chef. Eu fac parte din generatia care ...” 1 , mai socializeaza fiecare, mai scapa un banc (tema poate fi #Veorica sau ce vrei voi Brașov. Alina Hilo: „Sunt brasoveanca de cand ma stiu, si sunt plecata din tara de 11 ani. La fiecare reintoarcere, am regasit ¨casa mea¨ Brasov, tot mai deprimant... si fiecare reintoarcere o fac mai..fara chef. Eu fac parte din generatia care ...” 1 )

Ati indrazni astfel sa atrageti atenti la copilul vecinei sa nu mai arunce guma de mestecat pe casa scarii (la ultima vizita, pana sa ajung la maica mea, aveam de urcat 3 etaje, si as fi jurat ca nu ma dezlipesc de treptele dintre etajul 1 si 2 Brașov. Alina Hilo: „Sunt brasoveanca de cand ma stiu, si sunt plecata din tara de 11 ani. La fiecare reintoarcere, am regasit ¨casa mea¨ Brasov, tot mai deprimant... si fiecare reintoarcere o fac mai..fara chef. Eu fac parte din generatia care ...” 1 ).

Daca ar iesi 4 vecini sa dea c…l ala de zapada iarna din fata blocului, fara sa astepte sa coboare ala de la 4 Brașov. Alina Hilo: „Sunt brasoveanca de cand ma stiu, si sunt plecata din tara de 11 ani. La fiecare reintoarcere, am regasit ¨casa mea¨ Brasov, tot mai deprimant... si fiecare reintoarcere o fac mai..fara chef. Eu fac parte din generatia care ...” 1 (da lasa ba sa dea altu´)-specific romanesc, sa fim realisti Brașov. Alina Hilo: „Sunt brasoveanca de cand ma stiu, si sunt plecata din tara de 11 ani. La fiecare reintoarcere, am regasit ¨casa mea¨ Brasov, tot mai deprimant... si fiecare reintoarcere o fac mai..fara chef. Eu fac parte din generatia care ...” 1

Un parinte sa puna un surub la un leagan, sa nu astepte sa o faca primaria, ori cu un surub nu saraceste nimeni, nu??? Lucruri marunte, care in final au un mare efect.

Daca turistii straini ar ateriza in Bv, multi s ar caza in Bv, cel putin o noapte, nu? Se dezvolta sistemul hotelier, restaurantele, magazinele etc, din impozitele adunate de primarie se poate investi in Brasov, se pot atrage mai multi turisti, investitori, in timp ar creste numarul locurilor de munca, implicit scaderea somajului, cresterea pensiilor (sper).

Avem doar in Brasov o gramada de traditii specifice, pe care un turist cel mult le a vazut la TV, si va asigur ca nu este acelasi lucru sa le vezi live (eu am avut norocul sa vad camila in desert si maimuta in palmier, in mediul ei, si va asigur ca nu se compara cu zoo sau TV Brașov. Alina Hilo: „Sunt brasoveanca de cand ma stiu, si sunt plecata din tara de 11 ani. La fiecare reintoarcere, am regasit ¨casa mea¨ Brasov, tot mai deprimant... si fiecare reintoarcere o fac mai..fara chef. Eu fac parte din generatia care ...” 1 )

Ce ar insemna nenorocirea aia de aeroport in BV????? Bani dragii mei, notorietate, ar putea exista pe peretii agentiilor turistice internationale (oh, adevarat, acum 2 ani am recomandat unor buni amici Bv pt rutele montane de motociclism-super incantati baietii Brașov. Alina Hilo: „Sunt brasoveanca de cand ma stiu, si sunt plecata din tara de 11 ani. La fiecare reintoarcere, am regasit ¨casa mea¨ Brasov, tot mai deprimant... si fiecare reintoarcere o fac mai..fara chef. Eu fac parte din generatia care ...” 15 -desigur, au avut nevoie de casa si masa timp de 2 sapt, iar aia insemna BANI).

S au dus cu avionul pana la Bucuresti, si si au smuuls parul din cap pana au ajuns in Bv. Mda…. mi a fost rusine cand mi au povestit drumul Buc-Bv si invers.

NATURA dragii mei, este distrusa de noi de fiecare, prin indiferenta. Ursii, ursii mei protejati de lege, sunt impuscati fara mila, pt ca o c…..a din Guvern a spus ca trebuiesc impuscati nu stiu cate mii. CE ATI FACUT VOI????? Voi, brasovenii mei mandrii, ori din cate stiu, cel mai mare efectiv de ursi din Ro, e la noi, in BV, desi poate ma insel….

Stiti cati straini ar da bani grei ca sa vada un urs brun intr o rezervatie naturala nu la Zoo???????????????????? Pt ca strainii RESPECTA ANIMALELE.

Am sa amintesc si cainii maidanezi, care ma dor la fel de tare ca ursii! Ce face primaria pt a promova adoptiile si sterilizarea???????????? Dar ce face proprietarul de caine cu puii, pt ca NU STERILIZEAZA CAINELE caci ii ia mandria ?????(aloooooooooooooooo, cainele ala doar nu se mai reproduce, NU I SE FACE LOBOTOMIE)!!!!!!!!!!!!!!!

Puii se arunca in strada, si ….. D zeu cu mila, iar aici nu intru in detalii ca risc sa ma enervez mai tare. Brasovul si imprejurimile, sunt niste zone cu un imens potential economic (mai ales daca ar exista aeroportul fantoma), dar si cu un mic ajutor din partea fiecaruia dintre voi. Brasov este casa noastra a tuturor, NU A PRIMARULUI, NU A PRIMARIEI Brașov. Alina Hilo: „Sunt brasoveanca de cand ma stiu, si sunt plecata din tara de 11 ani. La fiecare reintoarcere, am regasit ¨casa mea¨ Brasov, tot mai deprimant... si fiecare reintoarcere o fac mai..fara chef. Eu fac parte din generatia care ...” 15

EU cred ca fiecare isi face curat in casa/curte….. nu??? Mereu ma considerat ca brasovenii au un caracter mult superior bucurestenilor, si sper din toata inima mea de brasoveanca, ca nu m am inselat Brașov. Alina Hilo: „Sunt brasoveanca de cand ma stiu, si sunt plecata din tara de 11 ani. La fiecare reintoarcere, am regasit ¨casa mea¨ Brasov, tot mai deprimant... si fiecare reintoarcere o fac mai..fara chef. Eu fac parte din generatia care ...” 17
O zi buna tuturor! Brașov. Alina Hilo: „Sunt brasoveanca de cand ma stiu, si sunt plecata din tara de 11 ani. La fiecare reintoarcere, am regasit ¨casa mea¨ Brasov, tot mai deprimant... si fiecare reintoarcere o fac mai..fara chef. Eu fac parte din generatia care ...” 15

Previous Story

Brasov. Evacuare cu scandal. O femeie a fost încătușată de jandarmii care i-au tranchilizat 9 câini. “Uşa era deschisă, era o imagine infernală aici. Am rugat frumos din primul moment să …”

Next Story

Autostrada Brașov-Comarnic distruge zona turistică Valea Prahovei și orașul Bușteni?! Ciprian Ciucu: „Am văzut în Albania o astfel de autostradă care a fost pusă pe mijlocul unei văi și arăta groaznic. Dacă asta este soluția PSD, vor distruge Valea Prahovei și Bușteniul ….”