Brașov. Aleea de sub Tâmpa doar cu miros de prăjeli? Sorin Grigorescu: „Aleea de sub Tampa isi intampina acum oamenii dornici de o plimbare, jogging, copiii scosi la ozonat de parinti responsabili, ma rog, cei prieteni cu natura, cu un pregnant si apasator damf de prajeli, fierturi de carnuri de toate felurile, mirosuri amestecate de bucatarie provenite de la respectiva locanta. Altfel spus, este o…”

Last Updated on august 22, 2018 Sorin Grigorescu reclamă faptul că Aleea de sub Tâmpa s-a transformat în spațiu de depozitare a mirosurilor de la restaurantul din zonă. Când ai fost ultima oară la plimbare ai avut parte de aer curat sau de miros de prăjeli?

Pe grupul de Facebook Iubim Brașovul, Sorin Grigorescu a scris: „S-a facut o carciuma, de fapt s-a reinventat, pe Promenada Brasovului, adica Aleea de sub Tampa, unica in tara si una dintre cele mai frumoase din Europa. E bine ca functioneaza locanta cu pricina, mai mananca omul ceva, mai bea o bere, chestii d’astea lumesti.

Brașov. Aleea de sub Tâmpa doar cu miros de prăjeli? Sorin Grigorescu: „Aleea de sub Tampa isi intampina acum oamenii dornici de o plimbare, jogging, copiii scosi la ozonat de parinti responsabili, ma rog, cei prieteni cu natura, cu un pregnant si apasator damf de prajeli, fierturi de carnuri de toate felurile, mirosuri amestecate de bucatarie provenite de la respectiva locanta. Altfel spus, este o...” 1

E bine, cum spuneam.
Nasol insa ca nu prea trece p’acolo nici vreun organ numit Mediu, nici Garda de Mediu, nici DSV, nici primarie, doamne feri de gand prost, nici vreun alt organ d’asta care se afla in treaba pe te miri unde, numa acolo nu.

De ce spun asta? Pt. ca investitorul sigur a uitat sa-si puna si niste filtre la bucataria aia a lui, iar Aleea de sub Tampa isi intampina acum oamenii dornici de o plimbare, jogging, copiii scosi la ozonat de parinti responsabili, ma rog, cei prieteni cu natura, cu un pregnant si apasator damf de prajeli, fierturi de carnuri de toate felurile, mirosuri amestecate de bucatarie provenite de la respectiva locanta. Altfel spus, este o putoare de mancaruri care anuleaza placerea oricarei plimbari sau activitati sportiv-recreative care se practica curent prin zona, iar biata Tampa nu reuseste, sireaca, sa anuleze, singura, putorile grele de care vorbeam.

Si, daca tot isi deranjeaza fizicurile niste organe d’alea somnolente, poate mai vad si dau dispozitii, dupa atributiuni, sa se mai repare si mobilierul urban si sportiv distrus pe acolo, mai pun pe picioare si panourile cazute si sprijinite de garduri, mai repara si vreun acoperis de chiosc sau niste scari ca sa nu o iei la vale si, cine stie, poate mai repara si zidul ala distrus de un copac, haaaaat, acum un an. Ca ne pretindem oras civilizat si european, ce naiba!

Si, sa nu uit, poate mai isi plimba fizicul pe acolo, asa, agale, si vreun politist local ca sa-i puna pe harnicii si nesimtitii mancatori de seminte si beutori de bere la pet si doza, sa-si stranga zoaiele pe care le delasa in zona, basca o amenda curativa.

Hai, ca nu-i asa de greu sa va miscati fizicurile pretioase, dar incepeti cu putoarea de mancaruri pe care le exhala pe toata Aleea de sub Tampa pomenita carciuma.
Iar daca ati uitat cumva, asta-i orasul despre care vorbeam si de care trebuie sa va ocupati si pe care ar trebui sa-l protejati prin fisa postului. Si datorita caruia va luati lefurile!
Multumesc daca va faceti treaba!”

Previous Story

Se schimbă Brașovul în rău? Robert Lazar: „Dacă ignori ghenele de gunoi în stare jalnică, mizeria aruncată aiurea peste tot, casele ce stau să cadă, centrul istoric cu termopane PVC pe clădiri istorice, traficul haotic, șoferii nesimțiți și nerăbdători, poluarea, lipsa de evenimente culturale importante, lipsa unui aeroport, transportul în …”

Next Story

Foto/Video Brașov. Robert Lazar: „În Steagu pute în continuare. Cum adică să umpli jumătate de oraș într-un miros îngrozitor, mă? Să-ți suporte jumătate de oraș c*catul? Cum te-o fi dus capul ăla sec să împrăștii gunoi …”