Accidente Brașov. Biciclist omorât de un microbuz la Prejmer. Două persoane rănite în Cristian

Last Updated on august 26, 2018 Moarte violentă pentru un biciclist, în Prejmer. A fost lovit de un microbuz duminică.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent șef Gabriela Dinu, bărbatul se deplasa cu bicicleta pe DN 10, când a efectuat un viraj la stânga, pentru a intra pe drumul auxiliar care face legătura între DN 10 și localitatea Stupinii Prejmerului și a fost acroșat de un microbuz înmatriculat în București, la volanul căruia se afla un bărbat de 53 de ani, din Brăila.

Șoferul implicat în accident nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, informează mytex.ro.

În urma accidentului de la Cristian (foto 2), două persoane, pasagere într-un autoturism, au fost rănite.

„Un bărbat de 64 de ani, care a condus un autoturism înmatriculat în Brașov, pe strada Lungă din comuna Cristian, dinspre Brașov spre Zărnești, în dreptul imobilului cu nr. 206, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în Bacău, condus de un bărbat de 34 ani.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov,Catalina Elena Bulai a ppostat fotografii cu mesajul: „Accident la intrarea in Cristian, ora 15:30, se circulă acceptabil”

Accidente Brașov. Biciclist omorât de un microbuz la Prejmer. Două persoane rănite în Cristian 1 Accidente Brașov. Biciclist omorât de un microbuz la Prejmer. Două persoane rănite în Cristian 2

Revenim cu detalii!

Previous Story

Foto Brașov: Imagini noi cu Mall-ul AFI de la Hidro. Când se va deschide

Next Story

Foto Brașov: Buchetul de flori de pe strada Carpaților, înlocuit cu o baliză de semnalizare