Accident Brașov. O șoferiță a lovit 7 bicicliști! 4 răniți, unul grav, în Zărnești. Ce spune Poliția

Last Updated on august 21, 2018 O șoferiță din Zărnești, Brașov, a intrat direct într-un grup de 7 bicicliști. 4 au fost răniți, unul grav.

Patru adolescenți, membri ai unui club de ciclism din Zărnesti, județul Brașov, au fost loviți de un autoturism, marți dimineață, pe strada Mare, in fata sediului Poliției Zărnesti, cei patru fiind transportați la spital. Accidentul s-a produs din cauză că femeia aflată la volanul mașinii nu s-a asigurat la intrarea într-o parcare.

Accident Brașov. O șoferiță a lovit 7 bicicliști! 4 răniți, unul grav, în Zărnești. Ce spune Poliția 1

„O victimă prezintă răni mai grave, a fost preluată de o ambulanță cu medic. Celelalte trei victime nu sunt rănite grav și au fost preluate de un echipaj SMURD și o ambulanță”, a spus Luiza Dănilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, citată de Libertatea.

Polițiștii au stabilit că accidentul în care au fost răniţi cei patru adolescenţi a fost produs de o şoferiţă care voia să intre într-o parcare, însă nu s-a asigurat şi a intrat în plin într-un grup de şapte biciclişti cu vârstele între 14 şi 16 ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu, femeia de 59 ani, din Zărnești, aflată la volanul unui autoturism pe strada Mare din oraș, dinspre Brașov spre Zărnești, a virat la stânga pentru a intra într-o parcare, a încălcat marcajul longitudinal continuu de separare a sensurilor de mers şi a lovit un pluton format din 7 cicliști cu vârste cuprinse între 14 si 16 ani, sportivi de la un club local.

Previous Story

Brașov. Adoptă un țăran organizează „Târg de vară, în gospodărie”. MULTE fructe și legume de sezon, produse de panificație, produse lactate premiate, produse apicole, bunătățuri din carne, vin, conserve diverse, prăjituri, produse cosmetice 100% naturale și …”

Next Story

Brașov: Defilare militară cu cântec, la Castelul Bran. Se va reconstitui, simbolic, trecerea Carpaților de către batalioanele române, în anul 1916, în Primul Război Mondial