Accident Brașov: Două fete rănite după ce două autoturisme s-au ciocnit violent în intersecție

Last Updated on august 20, 2018 Două fete au fost rănite duminică seara în cartierul Stupini din municipiul Brașov după ce două autoturisme s-au ciocnit violent într-o intersecție.

„Un bărbat de 61 ani, din Sighișoara, care a condus un autoturism înmatriculat în Mureș, pe strada Bârsei, la intersecția cu strada Albinelor, nu ar fi respectat semnificația indicatorului «Cedează trecerea», a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un vehicul care circula regulamentar.

Accident Brașov: Două fete rănite după ce două autoturisme s-au ciocnit violent în intersecție 1

În urma impactului, cele două vehicule au fost proiectate în autoturismele staționate la intersecția cu strada Plugarilor (n.r. continuarea străzii Bârsei), angrenând în coliziune alte două vehicule. În urma accidentului a rezultat vătămarea a două minore de 12, respectiv 15 ani, din Stupini, ambele pasagere în autoturismul care a circulat regulament pe strada Albinelor”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent șef Gabriela Dinu, pentru mytex.ro.

Cele două fete au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale. Conducătorii auto implicați în accident nu se aflau sub influența alcoolului.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Previous Story

Brasov. Schimbare. Iulia Vântur prezintă Festivalul Internaţional Cerbul de Aur

Next Story

(Foto/Video) Accident Brașov: O persoană rănită, ciocnire microbuz și autoturism între Brașov și Cristian