Respectul Bucureștiului față de Brașov: ascunde mizeria din Gară cu tricolorul. Cristina Anghel: „ dar bãncile rupte, peroanele bombardate, jegul, mirosul, boschetarii viețaşi de prin colțuri, taximetriştii ãia pirat din stânga, chioşcurile pãrãsite, cu geamuri sparte si abțibilde cu Chio Chips fluturând…”

Last Updated on iulie 17, 2018 Gara Brașov nu va avea parte de un proces de modernizare care să o aducă la standarde europene, dar măcar pe fațada ei a fost amenajat un tricolor imens. Respectul Bucureștiului față de Brașov: ascunde mizeria din Gară cu tricolorul.

Pe geamurile Gării Braşov au fost lipite autocolante în culorile drapelului naţional. Acestea sunt numai primele lucrări prin care CFR vrea să pregătească Gara Mare pentru Centenar, informează brasovultau.ro.

Respectul Bucureștiului față de Brașov: ascunde mizeria din Gară cu tricolorul. Cristina Anghel: „ dar bãncile rupte, peroanele bombardate, jegul, mirosul, boschetarii viețaşi de prin colțuri, taximetriştii ãia pirat din stânga, chioşcurile pãrãsite, cu geamuri sparte si abțibilde cu Chio Chips fluturând...” 1

Potrivit directorului Regionalei CFR Braşov, Ioan Pintea, în perioada următoare se va realiza şi un sistem de iluminat al clădirii. „Gara Mare va fi vizibilă de pe Bulevardul Victoriei. De asemenea, vom lucra şi la iluminatul interior. Rezultatele finale se vor vede în aproximativ o lună şi jumătate”, a afirmat Ioan Pintea.

De altfel, în această perioadă se lucrează şi la schimbarea pavimentului din faţa uşilor principale.

„Nu vom reuşi să amenajăm o gară ca în occident, dar, după aceste lucrări, faţa se va schimba complet”, a mai spus directorul Regionalei CFR Braşov.

Cristina Anghel: „ Țãrãnoii ãştia au vopsit gara pe dinafarã, in cel mai pur stil kitsch -os dar bãncile rupte, peroanele bombardate, jegul, mirosul, boschetarii viețaşi de prin colțuri, taximetriştii ãia pirat din stânga, chioşcurile pãrãsite, cu geamuri sparte si abțibilde cu Chio Chips fluturând…
Au scãpat de spoialã..
Asta lipseste gãrii Braşov ????”

Previous Story

Brașov. Guvernul PSD promite, din nou: Se începe autostrada Comarnic Brașov și se construiește o stațiune de schi în munții Făgăraș

Next Story

Brașov: IKEA a deschis astăzi cu noul format! Unde se află și ce program are