Marius Vintilă: „Brașovul e din ce în ce mai departe de București. Literalmente, nu metaforic. Din păcate…. Autostrăzile patriei la centenar… vă supăr, știu, dar …”

Last Updated on iulie 26, 2018 Șosele blocate în weekend spre Brașov, trenuri jalnice spre Brașov. Fără Aeroport. Nu este de mirare că Marius Vintila spune că Brașovul e din ce în ce mai departe de București. Literalmente, nu metaforic. Din păcate.

Pe Facebook, Marius Vintila a scris: „Autostrăzile patriei la centenar… vă supăr, știu, dar, deși toată lumea le visează, eu cred că e prea tîrziu să le mai facem. Și cred că e mai bine așa. Căutați oriunde, autostrăzile sunt scumpe, neecologice și mai presus de orice, neîncăpătoare.

Marius Vintilă: „Brașovul e din ce în ce mai departe de București. Literalmente, nu metaforic. Din păcate.... Autostrăzile patriei la centenar... vă supăr, știu, dar ...” 1

Adică nu rezolvă problema transportului zilnic. Gîndiți-vă la STAU-urile nemțești. Dacă Autobahn-ul nu face față orelor de maximă “audiență”, atunci cine? Știu că sună ca un spot stîngist, dar …”vrei un mijloc de transport sustenabil care să te ducă și să te aducă de la serviciu? Sau în și din vacanță?” Alege transportul public!

Sigur, noi nu îl avem. Dar e posibil, pe alte meridiane. Scriu din tren, un mijloc de transport căruia îi dădeam 8 din 10 puncte acum 6 ani și doar 5 din 10 acum. Brașovul e din ce în ce mai departe de București. Literalmente, nu metaforic. Din păcate.”

Previous Story

Codrut Bucur: „Astazi la Brasov la cortul #farapenali a venit sa semneze si Dorinel Munteanu, fostul mare fotbalist”

Next Story

Aeroportul Brașov. Bani pentru construcție luați și dați la Direcția Copilului! Adrian Veștea: „Mai exact, DGASPC nu mai poate asigura fondul de salarii începând cu luna septembrie. În acest context, am ajuns la concluzia că …”