Foto Brașov. Când vrei să ajuți. Pompierul francez din Cobor: „Am trimis pe data de 21 iunie (acum 20 de zile) o adresa catre primariile Comana, Soars si Jibert pe adresa lor de mail ca sa le fac cunoscuta initiativa noastra. Azi am sunat la fiecare pentru ca nu …”

Last Updated on iulie 12, 2018 Pompierul francez care coordonează voluntar unitatea din Cobor, Brașov, dorește să-i ajute și pe cei din localitățile învecinate în caz de incendiu. Din păcate primarii din zonă sunt praf.

Pe Facebook, Francezul din Cobor a scris: „In ultimul timp, am incercat sa mediatizez cât am putut faptul ca pompieri din Cobor pot si vor sa intervin pe toata zona si nu doar pe comuna Ticus.

Este un beneficiu pentru toata lumea:
– Noi ca pompierii acumulam mai multa experienta si vom deveni mai buni.

Foto Brașov. Când vrei să ajuți. Pompierul francez din Cobor: „Am trimis pe data de 21 iunie (acum 20 de zile) o adresa catre primariile Comana, Soars si Jibert pe adresa lor de mail ca sa le fac cunoscuta initiativa noastra. Azi am sunat la fiecare pentru ca nu ...” 1

– Timpul de raspuns in caz de incendiu va fi mai scurt deoarece distanta de parcurs intre satele respective (Felmer, Lovnic, Jibert, Ticusu Nou si Crihalma) si Cobor este multa mai mica fata de distanta cu Fagaras.

Am trimis pe data de 21 iunie (acum 20 de zile) o adresa catre primariile Comana, Soars si Jibert pe adresa lor de mail ca sa le fac cunoscuta initiativa noastra. Azi am sunat la fiecare pentru ca nu am primit nici un raspuns de atunci.

Este vorba de un protocol de colaborare, un document administrativ cerut de ISU Brasov ca sa putem interveni in afara zonei noastre de competenta. Nu le am cerut nici un ban, nu este vorba de un serviciu contra cost.

Foto Brașov. Când vrei să ajuți. Pompierul francez din Cobor: „Am trimis pe data de 21 iunie (acum 20 de zile) o adresa catre primariile Comana, Soars si Jibert pe adresa lor de mail ca sa le fac cunoscuta initiativa noastra. Azi am sunat la fiecare pentru ca nu ...” 2

Stiti ce raspunsuri am primit?
Nu stia nimeni de nimic.

De aceea este important sa cunoasca cât mai multe persoane din zona numarul nostru de telefon de urgenta caci mi este tare teama sa se intâmple un incendiu linga noi si noi sa nu stim nimic.

Cel mai sigur mijloc sa fiim anuntati direct : 0368 007 842 sau 0770570176.
Intrati aceste numere in mobilul dumneavoastra. Nu asteptati un incendiu sa va conectati la internet ca sa ne gasiti numarul.

Foto Brașov. Când vrei să ajuți. Pompierul francez din Cobor: „Am trimis pe data de 21 iunie (acum 20 de zile) o adresa catre primariile Comana, Soars si Jibert pe adresa lor de mail ca sa le fac cunoscuta initiativa noastra. Azi am sunat la fiecare pentru ca nu ...” 3

Sa nu aveti nevoie de noi dar daca aveti un necaz sa stitii sa ne gasiti.
Noi pentru asta ne pregatim si investim.”

Previous Story

Vacanta Brasov: Începe fEstivalul de cArte și Muzică Libris din Piața Sfatului. Programul aici

Next Story

Brașov. Ajutoare pentru sinistrați. Iosif Vajnar: „Iată dovada că există oameni responsabili! Sunt ordonați și cu spirit civic! Se adună donațiile, în fiecare zi, numărul acestora crește… Totul este aranjat pe categorii, etichetat! Vă mulțumesc în numele lor, al sinistraților de pe urma inundațiilor din Brașov și Covasna!”