Brașov: Șofer arestat după ce a a încercat să dea cu mașina peste un polițist. „A fost urmărit de echipajul de poliţie cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune aproximativ un kilometru, fiind blocat în …”

Last Updated on iulie 28, 2018 Gest inconștient al unui șofer din Brașov. Acesta a primit din partea judecătorilor un mandat de 30 de zile de arest după ce a încercat să dea cu mașina peste un polițist care a vrut să-l oprească în trafic.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, Ionuţ Marin, a declarat, pentru MEDIAFAX, că şoferul unei autoutilitare a fugit, joi, de echipajul care a vrut să îl oprească în trafic pentru un control de rutină. Bărbatul de 38 de ani a încercat să dea cu maşina peste omul legii.

Brașov: Șofer arestat după ce a a încercat să dea cu mașina peste un polițist. „A fost urmărit de echipajul de poliţie cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune aproximativ un kilometru, fiind blocat în ...” 1

„Un şofer care conducea o autoutilitară însoţită de semiremorcă, pe Calea Feldioarei, nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de către agentul de poliţie şi a efectuat un viraj către poliţist cu intenţia de a-l accidenta, continuându-şi deplasarea.

A fost urmărit de echipajul de poliţie cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune aproximativ un kilometru, fiind blocat în curtea unei societăţi comerciale din zonă, însă în momentul în care a deschis uşa să coboare, şoferul l-a scuipat pe agentul de poliţie”, a declarat, pentru MEDIAFAX, preluat de Realitatea TV,  Ionuţ Marin, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Bărbatul de 38 de ani a fost audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, iar judecătorii au decis arestarea lui pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor şi ultraj.

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: 5 turiști din Israel s-au răsturnat cu mașina, doi copii duși la spital

Next Story

Brașov: FELICITĂRI! Sublocotenentul Narcisa Maria Ciotină, ofițer de război electronic, a obținut cea mai mare medie dintre colegii săi de la Academia Forțelor Aeriene Henri Coandă