Brașov: RESPECT! Ea a salvat viața bătrânului înjunghiat de mai multe ori pe Griviței, de un necunoscut. ISU Brasov: „Laura este eroina zilei !!! Aflată în timpul liber, plutonier Papuc Laura – subofiţer operativ în cadrul Detaşamentului 1 Braşov, a intervenit pentru …”

Last Updated on iulie 13, 2018 Un bătrân de 82 de ani a fost înjughiat de mai multe ori, joi pe strada Griviței din Brașov. Viața bătrânului a fost salvată de Papuc Laura – subofiţer operativ în cadrul Detaşamentului 1 Braşov care se afla în timpul liber și a intervenit pentru a-i acorda primul ajutor.

mISU Brasov: „Laura este eroina zilei !!! Aflată în timpul liber, plutonier Papuc Laura – subofiţer operativ în cadrul Detaşamentului 1 Braşov, a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical unui batrân de 82 de ani.

Brașov: RESPECT! Ea a salvat viața bătrânului înjunghiat de mai multe ori pe Griviței, de un necunoscut. ISU Brasov: „Laura este eroina zilei !!! Aflată în timpul liber, plutonier Papuc Laura - subofiţer operativ în cadrul Detaşamentului 1 Braşov, a intervenit pentru ...” 1

Intervenţia ei a fost determinantă în creşterea şanselor de supravieţuire având în vedere că acesta era în stare gravă.

Colega noastră i-a acordat primul ajutor, a sprijinit echipajele sosite la faţa locului, a vorbit în permanenţă cu victima, a aflat de ce alte afecţiuni suferă, date foarte importante ce mai apoi sunt folosite de medici.

Felicitări Laura ! Ne mândrim cu tine !!!”

La rândul lor, reprezentanţii Poliției Judeţene au anunţat că se încearcă identificarea autorului.

”În acest moment, echipe formate din poliţişti de investigaţii criminale, ordine publică şi poliţie rutieră desfăşoară activităţi pentru identificarea autorului. A fost informat Parchetul şi urmează ca încadrarea faptei să se facă în funcţie de starea victimei”, au precizat reprezentanţii Poliţiei, digi24.ro.

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: 7 răniți într-un grav accident de circulație la Predeal!

Next Story

Foto Brașov: Mihai Cojocaru: „Brasov, Oras de …. indiferenta. Aceste gropi au aparut in fata locului de parcare dupa ce unii au taiat si lucrat la trotuar (retele,ceva…) … Mi-am lovit masina pentru ca e din ce in ce mai mare groapa si nemaifiind blocat locul de parcare (platit pe tot anul) il gasesc…”