(Last Updated On: July 13, 2018)

Un bătrân de 82 de ani a fost înjughiat de mai multe ori, joi pe strada Griviței din Brașov. Viața bătrânului a fost salvată de Papuc Laura – subofiţer operativ în cadrul Detaşamentului 1 Braşov care se afla în timpul liber și a intervenit pentru a-i acorda primul ajutor.

mISU Brasov: „Laura este eroina zilei !!! Aflată în timpul liber, plutonier Papuc Laura – subofiţer operativ în cadrul Detaşamentului 1 Braşov, a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical unui batrân de 82 de ani.

Brașov: RESPECT! Ea a salvat viața bătrânului înjunghiat de mai multe ori pe Griviței, de un necunoscut. ISU Brasov: „Laura este eroina zilei !!! Aflată în timpul liber, plutonier Papuc Laura - subofiţer operativ în cadrul Detaşamentului 1 Braşov, a intervenit pentru ...” 1

Intervenţia ei a fost determinantă în creşterea şanselor de supravieţuire având în vedere că acesta era în stare gravă.

Colega noastră i-a acordat primul ajutor, a sprijinit echipajele sosite la faţa locului, a vorbit în permanenţă cu victima, a aflat de ce alte afecţiuni suferă, date foarte importante ce mai apoi sunt folosite de medici.

Felicitări Laura ! Ne mândrim cu tine !!!”

La rândul lor, reprezentanţii Poliției Judeţene au anunţat că se încearcă identificarea autorului.

”În acest moment, echipe formate din poliţişti de investigaţii criminale, ordine publică şi poliţie rutieră desfăşoară activităţi pentru identificarea autorului. A fost informat Parchetul şi urmează ca încadrarea faptei să se facă în funcţie de starea victimei”, au precizat reprezentanţii Poliţiei, digi24.ro.