Brașov: Polițistul Marian Godina despre blocarea trecerilor de pietoni: „Ce se va întâmpla dacă în coloana de mașini blocate se va găsi o ambulanță, iar pacientul va deceda din cauza timpului pierdut în trafic? Dacă unuia nu îi pasă de …”

Last Updated on iulie 5, 2018 Polițistul Marian Godina nu este de acord cu blocarea trecerilor de pietoni, așa cum s-a întâmplat miercuri în Brașov. Protestatarii #rezist au început să traverseze fără oprire blocând total circulația.

Marian Godina: „Ieri, în Brașov, mai multe treceri pentru pietoni au fost traversate non-stop de către protestatari, pentru a bloca astfel circulația, fiind un mod de a protesta.
Am niște întrebări și din ele se va deduce și părerea mea despre astfel de proteste:

Ce se va întâmpla dacă în coloana de mașini blocate se va găsi o ambulanță, iar pacientul va deceda din cauza timpului pierdut în trafic?

Dacă unuia nu îi pasă de proteste și îi place noul Cod Penal sau nici măcar nu îl interesează, de ce trebuie să ia parte împotriva voinței lui la acest protest și să stea blocat în mașină?
Oare astfel de manifestări nu creează adversități chiar și între oameni cu aceleași opinii?”

Reactiv Brasov, miercuri: „Protestul s-a mutat pe Iuliu Maniu, care ar fi oripilat de calitatea și moralitatea parlamentarilor României.
Iuliu Maniu e blocat.

Brașov: Polițistul Marian Godina despre blocarea trecerilor de pietoni: „Ce se va întâmpla dacă în coloana de mașini blocate se va găsi o ambulanță, iar pacientul va deceda din cauza timpului pierdut în trafic? Dacă unuia nu îi pasă de ...” 1 Brașov: Polițistul Marian Godina despre blocarea trecerilor de pietoni: „Ce se va întâmpla dacă în coloana de mașini blocate se va găsi o ambulanță, iar pacientul va deceda din cauza timpului pierdut în trafic? Dacă unuia nu îi pasă de ...” 2 Brașov: Polițistul Marian Godina despre blocarea trecerilor de pietoni: „Ce se va întâmpla dacă în coloana de mașini blocate se va găsi o ambulanță, iar pacientul va deceda din cauza timpului pierdut în trafic? Dacă unuia nu îi pasă de ...” 3 Brașov: Polițistul Marian Godina despre blocarea trecerilor de pietoni: „Ce se va întâmpla dacă în coloana de mașini blocate se va găsi o ambulanță, iar pacientul va deceda din cauza timpului pierdut în trafic? Dacă unuia nu îi pasă de ...” 4 Brașov: Polițistul Marian Godina despre blocarea trecerilor de pietoni: „Ce se va întâmpla dacă în coloana de mașini blocate se va găsi o ambulanță, iar pacientul va deceda din cauza timpului pierdut în trafic? Dacă unuia nu îi pasă de ...” 5 Brașov: Polițistul Marian Godina despre blocarea trecerilor de pietoni: „Ce se va întâmpla dacă în coloana de mașini blocate se va găsi o ambulanță, iar pacientul va deceda din cauza timpului pierdut în trafic? Dacă unuia nu îi pasă de ...” 6
Oamenii vor sa renunte la modificările codurilor penale. Oamenii vor ca angajații statului care au comis abuz în serviciu sa plătească pentru fapta lor și sa plece din administrație sau de la guvernare.

 

La fix două săptămâni după ce a fost condamnat Liviu Dragnea, PSD+ALDE au desființat prin lege infracțiunea pentru care a fost condamnat. Pentru că pot!

Este o culme a conflictului de interese: Liviu Dragnea a furat bani de la copii săraci pentru partid. Tot Liviu Dragnea a stabilit că asta NU este infracțiune, că e perfect legal.

Azi, majoritatea PSD-ALDE a hotărât să închidă zeci de dosare în care funcționari publici au furat bani de la școli, spitale, autostrăzi. Sute de milioane de lei vor rămâne în buzunarele hoților cu carnet de partid.

Ne vedem in intersectie la prefectura Brasov, de la ora 17:00. Cerem retragerea modificarilor din codul penal.

Pentru informare, acest protest nu este un protest cu violență, ci este un protest legal, cu fermitate!”

Reactiv Brasov: Brașovul a încremenit după votul modificării codurilor penale. Nu se circula pe Eroilor.

Brașov: Polițistul Marian Godina despre blocarea trecerilor de pietoni: „Ce se va întâmpla dacă în coloana de mașini blocate se va găsi o ambulanță, iar pacientul va deceda din cauza timpului pierdut în trafic? Dacă unuia nu îi pasă de ...” 7 Brașov: Polițistul Marian Godina despre blocarea trecerilor de pietoni: „Ce se va întâmpla dacă în coloana de mașini blocate se va găsi o ambulanță, iar pacientul va deceda din cauza timpului pierdut în trafic? Dacă unuia nu îi pasă de ...” 8

Reveni cu detalii!

Previous Story

Vacanta Brasov: Joi – Opera, vineri – Filarmonica, în Piaţa Sfatului

Next Story

Brașov: FELICITĂRI! O şagunistă are cea ai mare medie la BAC