Brașov. Medicul Bogdan Moldovan: Eveniment medical de exceptie joi la Spitalul Sf Constantin din Brasov. Lansarea oficiala a programului robotic onco-ginecologic cu participarea extraordinara a Profesorului Fabrice Narducci de la Centre Oscar Lambret din Lille, impreuna cu …”

Last Updated on iulie 26, 2018 Un experiment medical de excepție are loc astăzi la Spitalul Sf Constantin din Brasov.

Astăzi va avea loc lansarea oficiala a programului robotic onco-ginecologic cu participarea extraordinara a Profesorului Fabrice Narducci de la Centre Oscar Lambret din Lille, impreuna cu colaboratorii Spitalului Sf Constantin Brasov.

Brașov. Medicul Bogdan Moldovan: Eveniment medical de exceptie joi la Spitalul Sf Constantin din Brasov. Lansarea oficiala a programului robotic onco-ginecologic cu participarea extraordinara a Profesorului Fabrice Narducci de la Centre Oscar Lambret din Lille, impreuna cu ...” 1 Brașov. Medicul Bogdan Moldovan: Eveniment medical de exceptie joi la Spitalul Sf Constantin din Brasov. Lansarea oficiala a programului robotic onco-ginecologic cu participarea extraordinara a Profesorului Fabrice Narducci de la Centre Oscar Lambret din Lille, impreuna cu ...” 2 Brașov. Medicul Bogdan Moldovan: Eveniment medical de exceptie joi la Spitalul Sf Constantin din Brasov. Lansarea oficiala a programului robotic onco-ginecologic cu participarea extraordinara a Profesorului Fabrice Narducci de la Centre Oscar Lambret din Lille, impreuna cu ...” 3

Pe Facebook, Bogdan Moldovan a scris: „ Eveniment medical de exceptie maine 26.07.2018 la Spitalul Sf Constantin din Brasov.

Lansarea oficiala a programului robotic onco-ginecologic cu participarea extraordinara a Profesorului Fabrice Narducci de la Centre Oscar Lambret din Lille, impreuna cu colaboratorii Spitalului Sf Constantin Brasov: Profesor Lucian Puscasiu si Conferentiar Mihai Capilna de la UMF TgMures, Clinica de Obstetrica Ginecologie I Tg-Mures, vor opera un caz de neoplasm de endometru prin tehnica DaVinci.

Vineri 27.07 va avea loc o interventie de miomectomie DaVinci pentru fibrom uterin voluminos, tehnica permitand conservarea organelor genitale si a functiei reproductive la tinerele femei. Uram mult succes acestui proiect de care suntem extrem de mandri!!”

Previous Story

Foto Brașov. Dragos Florin Petrut: „Azi dimineață în jurul orei 08:10 am fost până la Auchan Coresi. Am rămas uimit de cat de nesimțiți au ajuns șoferi din Brașov. Cu o parcare aproape goala, din comoditate, acești șoferi de Brașov, că sa nu meargă prea mult până la intrare, au parcat tot pe spațiul lăsat ca sa te asiguri când ieși din …”

Next Story

Codrut Bucur: „Astazi la Brasov la cortul #farapenali a venit sa semneze si Dorinel Munteanu, fostul mare fotbalist”