Brașov: JYSK deschide al treilea magazin din oraș, cel mai mare din România! Reduceri de până la 75% la peste 1.000 de produse

Last Updated on iulie 20, 2018 JYSK anunță că va deschide al treilea magazin din Brașov, cel mai mare din România! La deschidere, prețurile pentru 1,000 de produse vor fi mai mici chiar și cu 75%.

JYSK Romania: „JYSK inaugurează cel mai mare magazin din România în Brașov după un nou concept, mai inspirațional și mai atractiv! Vino pe 26 iulie la Marea Deschidere JYSK Brașov din Calea București nr. 105, începând cu ora 08:00, și bucură-te de reduceri de până la 75% la peste 1.000 de produse.

Brașov: JYSK deschide al treilea magazin din oraș, cel mai mare din România! Reduceri de până la 75% la peste 1.000 de produse 1

CÂȘTIGĂ UN CARD CADOU JYSK ÎN VALOARE DE 1500 DE LEI!
Cu ocazia deschiderii magazinului JYSK Brașov 3 din Calea București nr. 105, Complex Comercial Carrefour, te invităm la concurs!
Intră pe www.JYSK.ro/Brasov, răsfoiește catalogul de deschidere, alege produsul preferat din catalog, completează formularul de concurs de mai jos și poți câștiga un prin tragere la sorți un Card Cadou JYSK în valoare de 1500 de lei!

Te așteptăm cu:
Începe dimineața cu o cafea proaspătă și un croissant între orele 8.00 – 10.00.
150 de perne GRATIS. Oferim 150 de perne cu umplutură naturală primilor cumpărători care achiziționează produse în valoare de minim 50 de lei.

Pentru că este cel mai mare magazin din România, doar la JYSK Brașov 3 poți achiziționa din magazin mobilier disponibil Numai Online. Iar în săptămâna deschiderii, doar la JYSK Brașov 3 ai reduceri de până la 50% la mobilierul disponibil Numai Online.

Oferte incredibile. Răsfoiește revista și alege-ți produsele preferate la prețuri incredibile cu ocazia deschiderii magazinului. Ofertele de deschidere sunt valabile în perioada 26 iulie – 1 august 2018.

Până la 10 rate fără dobândă! Prin CardAvantaj și Star Card, numai cu ocazia deschiderii JYSK Brașov!

Brașov: JYSK deschide al treilea magazin din oraș, cel mai mare din România! Reduceri de până la 75% la peste 1.000 de produse 2

Ofertele speciale de deschidere sunt valabile doar în magazinul JYSK Brașov 3 din Calea București, Complex Comercial Carrefour, Brașov”.

Previous Story

Brașov: Fostul cinematograf Modern va deveni un centru cultural dedicat în principal copiilor. Ce spune primarul George Scripcaru

Next Story

Brașov: 18 artişti din 15 de ţări concurează pentru Marele Trofeu al Festivalului Cerbul de Aur