Brașov: Căteva zone rămân fără apă potabilă. Cartierele problemă

Last Updated on iulie 2, 2018 Brașovenii sunt atenționați de compania Apa că mai multe zone din oraș au probleme cu apa potabilă.

Ploile torenţiale din zilele trecute au făcut ca turbiditatea apei din Lacul Târlung să crească mult peste valorile obişnuite. Capacitatea de tratare a Uzinei de Apă a scăzut la 25%, făcând imposibilă asigurarea unui volum suficient de apă potabilă pentru tot Braşovul, informează RTT Brasov.

Brașov: Căteva zone rămân fără apă potabilă. Cartierele problemă 1

Nu va curge deloc apă la robinetele locuitorilor din zona Timiş – Triaj, Fundătura Hărmanului şi Str. Hărmanului, de la nr. 49 în sus, numerele fără soţ, în zona Noua-Dârste, și în zona Astra, la blocurile cu 8 și 10 etaje. În mai multe cartiere va fi presiune scăzută la rețeaua de apă potabilă.

Zonele afectate sunt în Cartierul Răcădău, zona delimitată de Str. Carpaţilor, Bulevardul Muncii şi Str. Tâmpei, în special la etajele superioare ale blocurilor cu mai mult de patru etaje, străzile Neagoe Basarab, Matei Basarab, Pictor Pop, Ecaterina Varga, Olarilor, Karl Lehmann şi Mattis Teutsch.

Compania Apa dă asigurări că apa distribuită în rețea este potabilă. Compania Apa informează consumatorii din zonele afectate că asigură cisterne cu apă potabilă, la cerere, la numărul 0268 926. Reprezentanții Companiei Apa estimează că situaţia va reveni la normal în cursul dimineţii de marţi.

Previous Story

Brașov: Prmeierul Viorica Dăncilă vine să vadă cum se dărâmă podurile, lăsate ani de zile fără consolidare

Next Story

Brașov: Ce spune Ministrul Transporturilor despre podul feroviar prăbusit după ce a trecut un tren cu căltori