Brașov: Bătrân de 82 de ani, înjunghiat de mai multe ori de un necunoscut în plină stradă, pe Griviței!

Last Updated on iulie 13, 2018 Un bătrân de 82 de ani a fost înjughiat pe strada Griviței din Brașov. Bătrânul a fost stabilizat şi a fost transportat la spital.

”A intervenit un echipaj SMURD numai cu paramedici, apoi au solicitat echipajul SMURD de terapie intensivă cu medic, un barbat de 82 de ani, cu multiple plăgi injunghiate”, au precizat reprezentanţii ISU Braşov, citați de digi24.ro.

Brașov: Bătrân de 82 de ani, înjunghiat de mai multe ori de un necunoscut în plină stradă, pe Griviței! 1

(foto: arhiva)

La rândul lor, reprezentanţii Poliiei Judeţene au anunţat că se încearcă identificarea autorului.

”În acest moment, echipe formate din poliţişti de investigaţii criminale, ordine publică şi poliţie rutieră desfăşoară activităţi pentru identificarea autorului. A fost informat Parchetul şi urmează ca încadrarea faptei să se facă în funcţie de starea victimei”, au precizat reprezentanţii Poliţiei.

Previous Story

Brașov: Concerte Andra, Delia, Horia Brenciu, Loredana, The Motans, Carla’s Dreams, Flavius Teodosiu și The Humans la Cerbul de Aur

Next Story

Tânără din Brașov,prima nevăzătoare care a urcat pe un gheţar în Svalbard, o insulă din Oceanul Arctic. „Vocile de lange mine spuneau frecvent “mai la stanga”, “ mai la dreapta”, urmam instructiunile si continuam sa urc. Inceputul a fost mai complicat decat ma asteptam, dar ce se intampla …”