(Foto) Aeroportul Brașov susținut de Silviu Urdea, reprezentantul României la competițiile Strongman Champions League. Silviu Urdea: „Sustin viitorul aeroport Brasov – Ghimbav ca sa poata ateriza in curand modernele aeronave Airbus ale caror sasiuri se fabrica in moderna fabrica din Ghimbav – Premium Aerotec….”

Last Updated on iulie 8, 2018 Brașoveanul Silviu Urdea, care reprezintă România la competițiile Strongman Champions League, susține construcția Aeroportului de la Ghimbav.

Pe Facebook, Silviu Urdea a scris: „Sustin viitorul aeroport Brasov – Ghimbav ca sa poata ateriza in curand modernele aeronave Airbus ale caror sasiuri se fabrica in moderna fabrica din Ghimbav – Premium Aerotec.

(Foto) Aeroportul Brașov susținut de Silviu Urdea, reprezentantul României la competițiile Strongman Champions League. Silviu Urdea: „Sustin viitorul aeroport Brasov - Ghimbav ca sa poata ateriza in curand modernele aeronave Airbus ale caror sasiuri se fabrica in moderna fabrica din Ghimbav - Premium Aerotec....” 1 (Foto) Aeroportul Brașov susținut de Silviu Urdea, reprezentantul României la competițiile Strongman Champions League. Silviu Urdea: „Sustin viitorul aeroport Brasov - Ghimbav ca sa poata ateriza in curand modernele aeronave Airbus ale caror sasiuri se fabrica in moderna fabrica din Ghimbav - Premium Aerotec....” 2

Multumesc directorului general Thees Holst pentru frumoasa primire de azi.”

Silviu s-a născut în data de 29.01.1992, în Brașov, orașul de la poalele Tâmpei. Provine dintr-o familie de sportivi, tatăl a făcut haltere, devenind campion național la juniori, pe când mama a făcut atletism, fiind și ea medaliată de nenumărate ori.

În prezent strongman-ul a ajuns să descrie persoana care concureaza într-o competiție în care se ridică bușteni, pietre, în care trebuiesc mutate pe distanțe lungi diferite implemente foarte grele, în care se trag tiruri, etc.

(Foto) Aeroportul Brașov susținut de Silviu Urdea, reprezentantul României la competițiile Strongman Champions League. Silviu Urdea: „Sustin viitorul aeroport Brasov - Ghimbav ca sa poata ateriza in curand modernele aeronave Airbus ale caror sasiuri se fabrica in moderna fabrica din Ghimbav - Premium Aerotec....” 3 (Foto) Aeroportul Brașov susținut de Silviu Urdea, reprezentantul României la competițiile Strongman Champions League. Silviu Urdea: „Sustin viitorul aeroport Brasov - Ghimbav ca sa poata ateriza in curand modernele aeronave Airbus ale caror sasiuri se fabrica in moderna fabrica din Ghimbav - Premium Aerotec....” 4

Această disciplină a ajuns să crească de la an la an datorită sportivilor fantastici care au ajuns să atragă fani din toată lumea și să impresioneze prin forța titanică pe care au dobândit-o îndealungul anilor de pregătire.

Un singur turneu a marcat simbolul acestui sport încă din anul 1977 și anume: World’s Strongest Man. În particular, mulți alți organizatori au început să promoveze sportul prin diferite turnee, circuite și competiții locale.

Cea mai de renume ligă este Strongman Champions League, un circuit care cuprinde mai multe concursuri în decursul întregului an calendaristic. Acestea au loc în țări diferite, de la cele mai răcoroase precum Finlanda, până cele călduroase ca Malaysia. Singura competiție în care se folosesc greutăți extreme, crescătoare de la an la an, este Arnold Strongman Classic, care are loc în cadrul festivalului de sport Arnold Sport Festival.

(Foto) Aeroportul Brașov susținut de Silviu Urdea, reprezentantul României la competițiile Strongman Champions League. Silviu Urdea: „Sustin viitorul aeroport Brasov - Ghimbav ca sa poata ateriza in curand modernele aeronave Airbus ale caror sasiuri se fabrica in moderna fabrica din Ghimbav - Premium Aerotec....” 5

Am ajuns să practic acest sport din dorința de a-mi testa limitele. A fost și este în continuare o provocare în spatele căreia se află mai multe elemente care clădesc arborele succesului. Motivația de a deveni cel mai bun și de a concura împotriva celor mai puternici oameni ai planetei îmi oferă tăria necesară să fiu disciplinat, să nu renunț și să continui să fac ceea ce simt și să înalț mereu capul sus la obiectivele finale care se află în spatele multor impedimente.

(Foto) Aeroportul Brașov susținut de Silviu Urdea, reprezentantul României la competițiile Strongman Champions League. Silviu Urdea: „Sustin viitorul aeroport Brasov - Ghimbav ca sa poata ateriza in curand modernele aeronave Airbus ale caror sasiuri se fabrica in moderna fabrica din Ghimbav - Premium Aerotec....” 6 (Foto) Aeroportul Brașov susținut de Silviu Urdea, reprezentantul României la competițiile Strongman Champions League. Silviu Urdea: „Sustin viitorul aeroport Brasov - Ghimbav ca sa poata ateriza in curand modernele aeronave Airbus ale caror sasiuri se fabrica in moderna fabrica din Ghimbav - Premium Aerotec....” 7

Și știu că dacă îți dorești ceva cu adevărat, atunci nimic nu este imposibil, mai ales atâta vreme cât există oameni care cred în tine și ești un exemplu bun pentru omenire, iar în orice loc în care îți va fi rostit numele, să fii apreciat pentru ceea ce vrei sa exprimi prin faptele tale, căci până la urmă, doar ele vorbesc, așa-i?

Previous Story

Foto Brașov: Pui de urs rămas captiv într-un gard de sârmă, eliberat de jandarmi şi vânători

Next Story

(Video) Allen Coliban: „De ce s-a prăbușit podul de la Budila? Sunt aici câteva aspecte esențiale: 1. Viitura creată de deversarea din lacul de acumulare. Din informații neoficiale, vorbim de aproximativ…”