Accident. Maşină lovită de trenul Brașov- Budepesta, şoferul, grav rănit. În momentul extragerii din fiarele contorsionate ale vehiculului, tânărul era conştient şi prezenta convulsii

Last Updated on iulie 25, 2018 O mașină a  fost lovită de trenul Budapesta-Brașov, marți seară, pe raza localităţii Lunca Mureşului, din județul Alba. În urma accidentului traficul feroviar fiind întrerupt între Războieni şi Târgu Mureş.

Șoferul a fost grav rănit. Acesta nus-ar fi asigurat în momentul trecerii peste calea ferată, fără barieră, semnalizată corespunzător cu indicatoare, moment în care maşina a fost surprinsă de tren, informează agerpres.ro.

Accident. Maşină lovită de trenul Brașov- Budepesta, şoferul, grav rănit. În momentul extragerii din fiarele contorsionate ale vehiculului, tânărul era conştient şi prezenta convulsii 1

(foto Libertatea)

Pentru descarcerarea victimei şi acordarea primului ajutor au acţionat şapte pompieri de la Detaşamentul Aiud. În momentul extragerii din fiarele contorsionate ale vehiculului, tânărul era conştient şi prezenta convulsii.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, victima a fost preluată de o ambulanţă care urmează să-l predea unui echipaj cu medic de la Ambulanţă Turda.

Previous Story

Video Brașov: Maşină căzută într-o groapă după ce asfaltul de sub ea s-a surpat

Next Story

Accident Brașov. Bătrân lovit pe trecerea de pietoni de o dubă