(Video) Vacanta Brasov. Leagănul dintre nori din Cheile Râşnoavei şi sărituri în gol de la peste 100 de metri înălţime. Pendulul, tiroliana și bungee jumping

Last Updated on iunie 8, 2018 Vacanta Brasov. Iubitorii de senzații tari sunt invitați la Cheile Râşnoavei unde pot testa un leagăn uriaş cu o amplitundine maximă de peste 100 de metri. Tot aici puteţi sări de la peste 100 de metri înălţime şi puteţi testa cea mai înaltă tiroliană din ţară. Pendulul din Cheile Râşnoavei este doar pentru cei tari de inimă. Este un leagăn imens, instalat între pereţii Cheilor Râşnoavei la o înălţime considerabilă. Vă puteţi face o idee foarte clară despre pendul amintindu-vă de Tarzan.

Diferenţele le fac lungimea şi înălţimea la care sunt suspendate corzile. Amplitudinea maximă a pendulului este de 110 m, iar înălţimea la care te balansezi este de 60 m. Tot ce trebuie să faceţi este să respectaţi instructajul primit, să vă înarmaţi cu o doză bună de curaj şi să vă lansaţi în gol, bucurându-vă de senzaţia de zbor pe care v-o oferă aceasta activitate. Distracţia costă 100 de lei, potrivit Adevarul.

vacanta brasov

 

Video Pendul postat de Furdui Filip pe Youtube:

Dacă nu vreţi să încercaţi pendulul, dar sunteţi amatori de senzaţii tari, atunci puteţi sări în gol de la peste 100 de metri înălţime. Instalaţia de bungee jumping de la Cheile Râşnoavei este printre cele mai înalte instalaţii din Europa. Oricine dispune de 100 de lei poate sări de la o înălţime de 40 de metri, iar in schimbul a 150 de lei, experienţa este şi mai „înălţătoare“, sărindu-se de la 140 de metri.

Pentru a sări trebuie făcută o rezervare cu câteva zile înainte. De asemenea, cei care vor sa sară trebuie să aibă la ei un act de identitate. Senzaţia este una unică, mai ales că de o parte şi de alte vedeţi stâncile din Cheile Râşnoavei.

Video bungee jumping :

(Vacanta Brasov)

ot la Cheile Râşnoavei puteţi este cea mai înaltă tiroliană din ţară. Acesta este suspendată la 137,5 m înălţime şi are o lungime de 147,2 m. Pentru a vă da pe tiroliana nu trebuie să depuneţi niciun efort, ci doar să respectaţi instrucţiunile care vi se vor comunica înainte de începerea cursei, din acest motiv fiind recomandată tuturor categoriilor de vârstă.

Video Tiroliană:

Dacă vă este teamă să vă daţi pe tiroliană de la 137 m înălţime, tot aici există una mai mică, de 40 m înălţime. Pentru tiroliana mare preţul este de 70 de lei, iar pentru cea mică de 30 de lei.

Previous Story

Vacanta. Brașovul și Sighișoara, într-un top european al celor mai cool destinaţii în 2018 realizat de Business Insider

Next Story

Brașov: Mii de brașoveni la miting! PSD Braşov a închiriat și o ambulanţă pentru deplasarea la Bucureşti. 49 de autocare, 5 microbuze, 312 de autoturisme personale