(Video) Brașovul inundat. Centrul Orașului, Triaj, Stupini. O casă la un pas de prăbușire în Poiana Mărului

Last Updated on iunie 30, 2018 Brașovul este sub ape din cauza ploilor neîntrerupte din ultimele zile. Centru orașului este inundat, Stupinul este inundat, Triajul este inundat. O casă din Poiana Mărului a fost la un pas să fie luată de ape.

Video, Centrul Brașovului:

COD GALBEN
Interval de valabilitate: 30 iunie, ora 10 – 01 iulie, ora 06;

În intervalul menționat, în Moldova, local în Transilvania și Maramureș, precum și în jumătatea de nord a Munteniei și în zona montană a Olteniei, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial, descărcări electrice și intensificări ale vântului cu aspect de vijelie.

Prin acumulare sau în intervale scurte de timp se vor înregistra cantități de apă de peste 20…25 l/mp și izolat 40…50 l/mp.

Namaste Alexandru: „Cart. Stupini, str. Fagurului, Brasov – deși oamenii au finalizat lucrarile la case, iar în prezent ei locuiesc aici, primăria Brasov a omis un lucru…sau mai multe.

Canalizarea, apa, gazul, asfaltul întârzie să apară. Lucru ironic deoarece acesti oameni platesctaxe echivalente cu cele plătite de locuitorii din centrul Brasovului”.

Vezia aici Video:

Hidrologii au emis cod roşu de inundaţii, sâmbătă dimineaţa, pe râurile din bazinele hidrografice Târlung – bazin mijlociu şi inferior, în judeţele Braşov şi Covasna, fenomene periculoase putând să se producă mai ales în zona localităţii Băcel, la confluenţa cu râul Negru, în Covasna, potrivit Mediafax.

Video, Poiana Mărului, Brașov:

Zeci de gospodării au fost inundate, sâmbătă, în mai multe localităţi din judeţul Braşov, după ploile torenţiale, iar probleme au apărut din nou la Spitalul din Zărneşti, pompierii fiind solicitaţi să scoată apa acumulată la subsol, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Peste 100 de pompieri au intervenit pentru evacuarea apei din gospodăriile afectate în judeţul Braşov, dar şi pentru îndepărtarea apei acumulate în subsolul Spitalului Orăşenesc Zărneşti, unde a fost inundate subsolul.

”Intervenim în municipiul Săcele, în cartierul Gârcini, unde strada Pajişte este inundată, în satul Zizin, unde avem 12 curţi inundate şi o casă, în satul Purcăreni sunt patru case inundate, intervenim la subsolul spitalului din Zărneşti şi în opt gospodării. În satul Predeluş este o casă afectată, în satul Sohodol sunt patru case afectate. Acţionăm cu 22 de motopompe, transportabile, remorcabile, de mare capacitate. Deocamdată, nu au fost evacuate persoane”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Luiza Dănilă, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

Video Poiana Mărului, 2:

Revenim cu detalii!

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: Două microbuze s-au ciocnit violent pe Ocolitoare. Șoferii au rămas încarcerați

Next Story

Foto/Video Brașov. Pod feroviar PRĂBUȘIT! „Ce ghinion, fra! Dac-ar fi căzut tot, putea zice, Guvernul, ca n-a fost niciodată acolo. Așa, se vede … ”