Vacanta Brasov. Castelul Bran: „Suntem pe ultima sută de metri cu pregătirile. Cine are curajul să pășească în Tunelul Timpului? Un traseu prin două galerii, una verticală și alta orizontală, prin măruntaiele castelului, în timp ce are loc un show multi-media unic în peisajul muzeal european. Se pornește din…”

Last Updated on iunie 22, 2018 Vacanta Brasov. Administratorii Castelului Bran au revenit cu noi detalii privind noua atracție: Tunelul Timpului. Un traseu prin două galerii, una verticală și alta orizontală, cu un show multi-media unic în peisajul muzeal european.

Bran Castle Official: „Suntem pe ultima sută de metri cu pregătirile. Cine are curajul să pășească în Tunelul Timpului, este așteptat la Castelul Bran începând cu 1 iulie 2018.
We’re at the last moment with the arrangements. Those brave enough to step into the Tunnel of Time are awaited at Bran Castle starting with 1st of July 2018.

vacanta brasov

(Vacanta Brasov)

Un traseu prin două galerii, una verticală și alta orizontală, prin măruntaiele castelului, în timp ce are loc un show multi-media unic în peisajul muzeal european. Se pornește din curtea interioară a castelului, cu liftul, apoi se parcurge galeria orizontală la pas. Vă așteptăm cu drag!”

Până atunci sunteți ninvitați la Castelul Bran, în intervalul 30 iunie – 1 iulie 2018, pentru a vedea cele mai frumoase feline din lume. Clubul ”Magnificats” din România organizează o nouă expoziție”World Cat Federation” (WCF) pe meleagurile lui Dracula. Evenimentul, ”Chat Noir, Chat Blanc au Chateau Bran”, care a ajuns la a patra ediție, se desfășoară sub auspiciile HIRH Dominic Habsburg, Arhiduce de Austria.

Și de data aceasta și-au anunțat participarea peste 100 de pisici de rasă din toată Europa. Publicul va putea admira o mare selecție de rase, de la cele deja cunoscute, precum Maine Coon, Ragdoll sau British Shorthair, până la cele rare, precum Scottish Fold, Don Sphynx sau Selkirk Rex.

„Și pentru că în week-end oamenii se relaxează, compania pisicilor merge foarte bine cu o halbă de bere rece și o gustare delicioasă care vor putea fi consumate la poalele castelului, Parcul Regal fiind în totalitate la dispoziția celor care iubesc să-și petreacă timpul în aer liber. De aceea și intrarea la expoziția de pisici este liberă” spun reprezentanții Castelului Bran.

Previous Story

(Foto) Vacanta Brasov. Boboceii de lebădă au „cucerit” Cetatea Făgărașului

Next Story

Brașov: „Vacanţa Altfel” în Grădina Cetăţii Râşnov și cu o instalaţie interactivă ”Povestea unui steag tricolor – 2018”