(Foto) Accident Brașov: Două femei rănite la Raliu!

Last Updated on iunie 11, 2018 Accident, duminică, la Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop, pe drumul de Poiană.

Prima manşă de concurs din cadrul Trofeului Total, desfăşurat în acest weekend la Braşov, a fost întreruptă în urma unei ieşiri în decor în care au fost implicaţi şi spectatori. În condiţii de ploaie, un concurent a părăsit traseul, lovind o maşină parcată pe un drum ce se intersectează cu Calea Poienii. Pe un viraj de dreapta, concurentul a mers drept, ieşind în decor şi lovind maşina unor spectatori, parcată în afara traseului, pe strada Cibinului, informează Romania Tv.

(Foto) Accident Brașov: Două femei rănite la Raliu! 1 (Foto) Accident Brașov: Două femei rănite la Raliu! 2

În maşina de pe margine se aflau trei spectatori, un bărbat şi două femei. Ambele femei au suferit contuzii fiind preluate de ambulanţă pentru investigaţii. Starea lor era stabilă şi nu prezentau fracturi. Nici pilotul Teodor Găină nu prezenta afecţiuni grave sau fracturi, dar, pentru siguranţă, a fost şi el transportat la spital pentru investigaţii.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, Ionuţ Marin, a precizat că accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 16,00, pe DN1E, zona Warthe.

Pilotul maşinii de concurs implicată în accident, Teodor Găină, are 22 de ani, iar cele două femei accidentate 28, respectiv 38 de ani.

Startul primei manşe de concurs a etapei de duminică a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2018 a fost amânat pentru mai multe zeci de minute din cauza ploii torenţiale.

Previous Story

Brașov: Se distruge viața locuitorilor din Schei și Centru Istoric?! „Tunel rutier între “Tâmpa Gardens” şi curtea bazei sportive fostă “Olimpia”, apoi legat pe Beethoven şi Cibinului de Drumul Poienii şi cu o continuare din Warte la Bartolomeu, pe serpentine”?!

Next Story

Brașov: O femeie a sărit de pe pod, 15 metri în gol