(Foto) Accident Brașov: Doi răniți, un microbuz distrus

Last Updated on iunie 30, 2018 Un nou accident a avut loc la ieșire din Codlea, pe DN 1 la Vlădeni. Un microbuz a intrat pe contrasens și a intrat în parapeți.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov,  Rotaru Bogdan a postat fotografii cu mesajul: Accident DN1 Vladeni, 2 victime. 2 echipaje de Politie + Ambulanta la fata locului.

(Foto) Accident Brașov: Doi răniți, un microbuz distrus 1 (Foto) Accident Brașov: Doi răniți, un microbuz distrus 2

(Foto) Accident Brașov: Doi răniți, un microbuz distrus 3

 

”Conducătorul unui microbuz în care se aflau şase persoane, în timp ce se deplasa dinspre Făgăraş spre Codlea, ar fi pierdut controlul direcţiei de mers, a intrat pe contrasens şi a rupt un parapet lateral. În urma evenimentului, un pasager a fost rănit, dar este conştient.

DN1 este momentan blocat pentru cercetarea la faţa locului, poliţiştii acţionând totodată pentru dirijarea traficului şi deblocarea carosabilului”, informează IPJ Braşov, potrivit Agerpres, preluat de stiripesurse.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, Luiza Dănilă, la faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă (SAJ) Braşov. Se pare că şi şoferul microbuzului este rănit la un picior.

În accident nu a fost implicat un alt autovehicul.

Previous Story

Foto/Video Brașov. Pod feroviar PRĂBUȘIT! „Ce ghinion, fra! Dac-ar fi căzut tot, putea zice, Guvernul, ca n-a fost niciodată acolo. Așa, se vede … ”

Next Story

Video Brașov: Momentul în care podul se prăbușește. Un tren plin cu pasageri trecuse cu câteva minute înainte