(Foto) Accident Brașov. Ciocnire violentă, autobuz RATBV și autoturism

Last Updated on iunie 29, 2018 Ciocnire violentă vineri, la intersecția Nicopole cu Lungă. Un autoturism a intrat într-un autobuz de pe linia 28 care cobora pe Lungă. Din autobuz, autoturismul a zburat în altul, care circula regulamentar.

„Un autoturism ar fi schimbat banda de deplasare pe str. Lungă, iar la schimbarea benzii ar fi acroșat un autobuz aflat în mers. Din autobuz, același autoturism ar fi ricoșat într-un alt autovehicul, care se deplasa regulamentar. A rezultat o victimă, care a fost transportată la spital”, au informat reprezentanții IJP Brașov, citați de mytex.ro.

(Foto) Accident Brașov. Ciocnire violentă, autobuz RATBV și autoturism 1 (Foto) Accident Brașov. Ciocnire violentă, autobuz RATBV și autoturism 2 (Foto) Accident Brașov. Ciocnire violentă, autobuz RATBV și autoturism 3 (Foto) Accident Brașov. Ciocnire violentă, autobuz RATBV și autoturism 4 (Foto) Accident Brașov. Ciocnire violentă, autobuz RATBV și autoturism 5 (Foto) Accident Brașov. Ciocnire violentă, autobuz RATBV și autoturism 6

Victima nu ar fi suferit răni grave.

Un alt accident a avut loc în zona oraşului Rupea Gară. Două persoane au fost încarcerate, dar în stare conştientă, în urma coliziunii între două autoturisme, informează Observator Tv.
(Foto) Accident Brașov. Ciocnire violentă, autobuz RATBV și autoturism 7

În cele două maşini se aflau opt persoane la momentul impactului.

Previous Story

Swiss Corner Brasov: Ziua Mondiala a Ciocolatei – Degustare de ciocolata

Next Story

(Foto) Accident Brașov: Două microbuze s-au ciocnit violent pe Ocolitoare. Șoferii au rămas încarcerați