Brașov: Ziua sentinței definitive pentru Constantin Niță. DNA a cerut 5 ani de închisoare pentru fostul ministru

Last Updated on iunie 26, 2018 Decizia definitiva in dosarul in care fostul ministru al Energiei, Constantin Nita, contesta o condamnare de 4 ani de inchisoare pentru trafic de influenta ar putea fi pronunțată astăzi.

La ultimul termen de judecata, procurorul DNA a cerut majorarea acestei pedepse si a solicitat o condamnare de 5 ani de inchisoare. In ultimul cuvant, Nita a cerut achitarea sa.

Brașov: Ziua sentinței definitive pentru Constantin Niță. DNA a cerut 5 ani de închisoare pentru fostul ministru 1

“Sunt dezolat ca Parchetul poate sustine o asemenea pledoarie. Daca puteti intra in mintea mea, o sa puteti constata ca tot ce am facut este legal. Eu ma consider nevinovat”, a spus politicianul, citat de ziare.com.

In iunie 2016, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie l-au trimis in judecata pe Constantin Nita pe care il acuza de trafic de influenta.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, in 2013, Constantin Nita, la data faptei ministru al Energiei, i-a solicitat lui Tiberiu Urdareanu, denuntator in cauza, un comision de 5% din valoarea unui contract incheiat de firma acestuia cu Primaria Iasi.

Previous Story

Brașov: Hotel de 4 stele în Cartierul Coresi. 125 de camere

Next Story

Vacanta Brasov. Concert Estival Filarmonica în PIAȚA SFATULUI. Intrare liberă