Brașov: Update. Se redeschide baza Olimpia. Prima săptămână, gratis

Last Updated on iunie 12, 2018 Baza Olimpia se redeschide oficial miercuri. Până luni, 18 iunie, pasionaţii de tenis vor putea să joace gratis.

Terenurile de tenis lăsate ani întregi în paragină au fost reamenajate: au fost înlocuite toate echipamentele vechi, a fost curăţată zona de buruieni şi s-au aşternut 50 de tone de zgură, informează stiri.rttbrasov.ro

Brașov: Update. Se redeschide baza Olimpia. Prima săptămână, gratis 1

Braşovenii care vor să joace tenis pot închiria terenul cu ora sau îşi pot face abonament. Baza Olimpia este situată într-un decor de vis, lângă Bastionul Ţesătorilor, la poalele Muntelui Tâmpa. Consiliul Judeţean a devenit proprietarul ei în 2013, în urma falimentului clubului privat de tenis care o admistra.

„Suntem la faza de finisaje, au fost o grămdă de operaţiuni, 50 de tone de zgură, practic s-a săpat toată de suprafaţa. Până miercuri este gata”, promite Radu Jica, directorul Consilprest.

Din 2015 baza a fost lăsată în paragină. Consiliul Judeţean Braşov a încercat să o dea spre închiriere de mai multe ori, dar fără succes.

Baza are în dotare, pe lângă clădiri, şi mai multe terenuri de tenis şi este evaluată la 3 milioane de euro. Omul de afaceri Ion Ţiriac, care a învăţat să joace tenis pe terenurile de la „Olimpia“, a trimis Consiliului Judeţean, prin intermediul fundaţiei care îi poartă numele, o scrisoare de intenţie prin care şi-a manifestat interesul pentru baza sportivă însă a renunţat să o mai cumpere pentru că i s-a părut prea scumpă.

Previous Story

Vacanta Brasov. Concerte SMILEY, ELLIE WHITE, IRINA RIMES, GASCA ZURLI, ANDRA GOGAN si multi altii la DREAM FESTIVAL

Next Story

Braşov: Detalii noi. Festivalul Internaţional ”Cerbul de Aur”, organizat în Piaţa Sfatului după o întrerupere de 9 ani