Brașov: Scripcaru la PSD? Parteneriat important semnat cu Gabriela Firea, primarul Bucureștiului.

Last Updated on iunie 7, 2018 Primarul Brașovului, George Scripcaru, a semnat astăzi un parteneriat cu Bucureștiul și Constanța pentru promovarea împreună a acestor 3 orașe. Și de aici scenariile: Gabriela Firea are cele mai mari șanse de a candida la președenția României din partea PSD și are nevoie de proiecte naționale. Acesta este primul.

George Scripcaru, se zvonește, ar dori un mandat de parlamentar la viitoarele alegeri, și cel mai simplu l-ar obține din partea PSD, având în vedere problemele penale pe care le are. Situația se va lămuri în perioada următoare.

Brașov: Scripcaru la PSD? Parteneriat important semnat cu Gabriela Firea, primarul Bucureștiului. 1

Pe Facebook, consilierul local București Ciprian Ciucu (PNL) a scris: „Fix în acest moment Firea anunță in direct infiintarea Asociatiei ”Axa de Dezvoltare Brasov-Bucuresti-Constanta”. Fără dezbatere, fără un studiu de oportunitate, așa, out of the blue…

Privesc cu mare neîncredere acestă nouă construcție care se adaugă la vreo alte 6-7 ADI-uri facute cu primarii PSD din Ilfov, 24 de companii municipale, 56 de instituții din subordine, 6 sectoare cu alte zeci de institutii si firme in subordinea acestora!

După ce a decis să construiască cu banii bucureștenilor un liceu in Snagov, acum și-a făcut umbrelă să ne toace banii și la Constanța. Nu că nu o face deja, după cum v-am zis săptămâna trecută, deja dă 2 milioane de euro unor hoteluri de pe litoral pentru școli de vară…

Trebuie să înțelegeți ceva iar lucrurile acestea doar de la mine le veți auzi: există o rețea, o mafie la PSD Constanța care și-a făcut cuib în PMB. Și-au angajat pe poziții de conducere fel și fel de rubedenii ale potentaților de acolo.

Constanța e un oraș cu mulți bani distrus de corupție și incompetenţă. Acum se extind spre București. Centrele de putere politică din PMB sunt urmatoarele:
• Voluntari + PSD Ilfov,
• PSD Sector 3 (finul Negoiță)
• PSD Constanța.

Brașovul este în schemă doar pentru poză.

ȚINEȚI MINTE: nu va face nimic cu această nouă structură, nu va atrage bani sau turiști (și-a făcut deja firmă de turism!). Va toca doar bani.

Dați mai departe, e bine să se știe!”

Primarul Gabriela Firea:  „Semnez astazi, impreuna cu primarul municipiului Brasov, George Scripcaru si cu primarul municipiului Constanta, Decebal Fagadau, un Memorandum privind infiintarea Asociatiei ” Axa de Dezvoltare Brasov-Bucuresti-Constanta”.

Vezi aici Video:

Asociatia are ca scop dezvoltarea acestor unitati administrativ-teritoriale si a intregii zone limitrofe, dar si cresterea continua a potentialului turistic in trei dintre cele mai atractive orase ale Romaniei”.

Previous Story

Mihai Codruț Nanu: „Ultimul mare miting al PSD Brasov. 3 Martie 1989, Cântarea României. A se observa ca era obligatoriu dress code “alb de la brâu in sus” și atunci…”

Next Story

Vacanta Brasov. Paradisul Acvatic: „Deschidem oficial zona de plajă și piscinele exterioare!”