Brașov: „Să-i facem vedete! Parcarea Maternității, cele două locuri rezervate persoanelor cu handicap … un tânăr frumos,tricou ALB , pantaloni scurți lălâi și neapărat șlapi. Cu măsa lângă el, foarte dornic să mă bată, pentru că mi-am permis să-i fac…”

Last Updated on iunie 13, 2018 În teorie, locurile de parcare destinate persoanelor cu dizabilități ar trebuie să fie libere. În realitate, orice șofer nesimțit parchează pe ele.

Popa Marius: „Să-i facem vedete!
Parcarea Maternității Brasov, cele două locuri rezervate persoanelor cu handicap. Cu masina din stânga, un domn cu pălărie,mai în etate așa…de la care ai pretenții.

Brașov: „Să-i facem vedete! Parcarea Maternității, cele două locuri rezervate persoanelor cu handicap ... un tânăr frumos,tricou ALB , pantaloni scurți lălâi și neapărat șlapi. Cu măsa lângă el, foarte dornic să mă bată, pentru că mi-am permis să-i fac...” 1

Marele câștigător, este cel cu mașina din dreapta, un tânăr frumos,tricou ALB , pantaloni scurți lălâi și neapărat șlapi. Cu măsa lângă el, foarte dornic să mă bată, pentru că mi-am permis să-i fac observație, deși nu sunt de la serviciul parcări.

Nu mi-am pus mintea cu el…pentru că am si niscaiva treburi pe la servici. Dacă vorbim despre spiritul civic oare cum trebuiesc abordați oamenii aceștia?!
Menționez că indiferența nu este o soluție”.

Previous Story

Brașov: Avocatul Poporului s-a sesizat privind reapariţia pe străzile din oraș a copiilor care inhalează prenadez

Next Story

Video Brașov: „De trei săptămâni se lucrează intens pe Transfăgărășan astfel încât șoseaua să fie gata cât mai repede pentru …”