Brașov: Primăria va premia, pentru al cincelea an consecutiv, cei mai buni elevi. Câți bani primesc premianții

Last Updated on iunie 14, 2018 Primăria Municipiului Braşov va oferi duminică, 17 iunie 2018, “Premiile de excelenţă pentru elevii cu rezultate deosebite la învăţătură” şefilor de promoţie din clasele a VIII-a şi a XII-a, un eveniment derulat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Braşov şi Universitatea Transilvania. Compania RCS & RDS s-a alăturat, pentru al patrulea an consecutiv, acestei iniţiative şi îi va răsplăti cu premii pe elevii din Braşov, pentru rezultatele bune obţinute în ultimul an şcolar.

La sfârşitul acestui an şcolar, elevii din clasele V-XII, care au obţinut premiile I, II sau III, vor fi recompensaţi de către Primăria Braşov. Pentru prima treapta a podiumului, Municipalitatea a oferit 250 de lei, alţi 150 de lei pentru locul al doilea şi 50 de lei, pentru cei clasaţi pe locul III.

Brașov: Primăria va premia, pentru al cincelea an consecutiv, cei mai buni elevi. Câți bani primesc premianții 1

Duminică, începând cu ora 10.00, la Aula Universităţii Transilvania, va avea loc o gală de premiere a elevilor merituoşi, la care sunt invitaţi să participe toţi şefii de promoţie, la nivel gimnazial şi liceal, împreună cu profesorii şi părinţii lor. Elevii vor primi diplome de excelenţă din partea Municipalităţii şi premii din partea companiei RCS & RDS, constând în smartphone-uri, abonamente şi cartele gratuite de la Digi Mobil şi rucsacuri pentru laptop.

„În 2014 am iniţiat acest proiect la nivelul municipiului Braşov ca, pe lângă premierea pe care o fac unităţile de învăţământ, Primăria şi Consiliul Local Braşov să adauge şi o componentă financiară. Poate nu este foarte mult, dar este o recunoaştere, fiindcă vrem să le acordăm o atenţie deosebită elevilor care fac performanţă.

Le mulţumesc, ca primar al Municipiului Braşov şi în numele Consiliului Local Braşov, tuturor elevilor care au rezultate deosebite la învăţătură, dar şi domnilor profesori şi părinţilor care i-au susţinut pentru ca acest lucru să fie posibil”, a declarat primarul George Scripcaru.

Evenimentul va avea loc Duminică, 17.06, ora 10.00, în Aula Sergiu T. Chiriacescu a Universităţii Transilvania din Braşov, unde sunt aşteptaţi toţi şefii de promoţie din clasele a VIII-a şi a XII-a, părinţii, profesorii şi directorii unităţilor de învăţământ din municipiul Braşov.

Previous Story

Foto Brașov: Baza Sportivă Olimpia a fost redeschisă. Tarifele oficiale

Next Story

Brașov. EXPLICAȚII Florin Orțan: „Un avocat, despre un om: „Dumnezeu să-l odihnească!” Doctorii din Brașov, despre același om: „Trăiește!”… Lăsând deoparte lirismul iată, strict medical dar pe înțelesul tuturor, inclusiv al avocatului inventator de „mort”… viu, cum a fost: