Brașov: Membrii PSD vor fi duși cu 49 de autocare, 5 microbuze şi 312 autoturisme la mitingul de la București

Last Updated on iunie 8, 2018 Fiecare filială PSD s-a organizat pentru a deplasa la București membri și simpatizanți la mitingul din Piața Victoriei. Din Brașov vor pleca 3,500 de persoane.

Potrivit Hotnews, Cei 3.500 de participanţi din Braşov la mitingul PSD de sâmbătă se vor deplasa în Capitală cu 49 de autocare, 5 microbuze şi 312 maşini personale.

Brașov: Membrii PSD vor fi duși cu 49 de autocare, 5 microbuze şi 312 autoturisme la mitingul de la București 1

”Acestea sunt luate în calcul până acum, dar numărul lor mai poate creşte. Mâncarea şi-o asigură fiecare participant, iar apa este achiziţionată de filiala Braşov (…) Pancartele vor avea mesaje preluate de la nivel naţional, dar vor fi şi texte de la Braşov”, a precizat, vineri, purtătorul de cuvânt al PSD Braşov, Daniel Giurma.

De asemenea, se asigură pentru manifestaţie şi bannere cu texte recomandate de organizaţia centrală şi, după caz, stabilite de cea judeţeană. În multe cazuri, membrilor şi simpatizanţilor li s-a recomandat să-şi aducă “pacheţelul” cu mâncare de acasă, doar apa fiind pusă la dispoziţie de organizatori. De asemenea, dress code-ul pentru eveniment prevede cămaşa albă.

La m itingul de la București, cei mai mulți vor fi aduși din Dâmbovița, 12,000 de persoane.

Previous Story

Brașov. Banca Mondială decisă. Va supraveghea studiul pentru construcția autostrăzii Ploiești – Brașov

Next Story

Vacanta. Brașovul și Sighișoara, într-un top european al celor mai cool destinaţii în 2018 realizat de Business Insider