Brașov. Irina Binder: Dragii mei dragi, revin cu vești despre bătrânul agresat în Brașov, cel pentru care ne-am mobilizat să-l ajutăm. Cu banii noștri și cu ajutorul domnului Viorel Pasca …”

Last Updated on iunie 20, 2018 Bătrânul bătut grav de doi tineri într-un pasaj din Brașov are parte de vești foarte bune.

Pe Facebook, scriitoarea Irina Binder a postat: „Dragii mei dragi, revin cu vești despre bătrânul agresat în Brașov, cel pentru care ne-am mobilizat să-l ajutăm.

Brașov. Irina Binder: Dragii mei dragi, revin cu vești despre bătrânul agresat în Brașov, cel pentru care ne-am mobilizat să-l ajutăm. Cu banii noștri și cu ajutorul domnului Viorel Pasca ...” 1

Cu banii noștri și cu ajutorul domnului Viorel Pasca – un om minunat care a înființat un centru în Tinca, s-a cumpărat o casă cu o curte mare în vecinătatea centrului. În această casă va locui domnul Dumitru, dar vor beneficia de ea și alte persoane care vor avea nevoie.

Este minunat ce am realizat noi împreună, un proiect frumos și atât de necesar pentru viitorul unor oameni ai nimănui…

Mii de mulțumiri pentru fantastica implicare doctorului Vasi Rădulescu, domnului Pasca și tuturor celor care au donat! Sper că vestea aceasta vă aduce bucurie și satisfacție că ați realizat ceva atât de frumos.
Sunt fericită, recunoscătoare și mândră de voi toți, OAMENI BUNI! Brașov. Irina Binder: Dragii mei dragi, revin cu vești despre bătrânul agresat în Brașov, cel pentru care ne-am mobilizat să-l ajutăm. Cu banii noștri și cu ajutorul domnului Viorel Pasca ...” 2

Previous Story

Accident Brașov: Pieton lovit pe trecere de un șofer neatent

Next Story

Video Brașov: Protest împotriva PSD chiar dacă plouă torențial