Brasov. Crissti Ciociu: „Am trecut acuma seara pe langa Panini pe b-dul 15 Noiembrie. Am vazut o doamna cu doua fetite in brate,una steatea cu capul pe un picior al doamnei,alta pe celalalt picior zi dormeau. Sunt doua fetite de vreo 4 ani si 6 ani. Doamna nu cerseste,nu mi-a zis nimic dar pur si simplu m-i s-a rupt sufletul de …”

Last Updated on iunie 9, 2018 Un caz tragic a fost semnalat de Crissti Ciociu pe grupul de Facebook Brasov, cel mai frumos oras din România.

Crissti Ciociu: Buna seara.
Am trecut acuma seara pe langa Panini pe b-dul 15 Noiembrie. Am vazut o doamna cu doua fetite in brate,una steatea cu capul pe un picior al doamnei,alta pe celalalt picior zi dormeau. Sunt doua fetite de vreo 4 ani si 6 ani.

Brasov. Crissti Ciociu: „Am trecut acuma seara pe langa Panini pe b-dul 15 Noiembrie. Am vazut o doamna cu doua fetite in brate,una steatea cu capul pe un picior al doamnei,alta pe celalalt picior zi dormeau. Sunt doua fetite de vreo 4 ani si 6 ani. Doamna nu cerseste,nu mi-a zis nimic dar pur si simplu m-i s-a rupt sufletul de ...” 1

(foto: Urbo.ro)

Doamna nu cerseste,nu mi-a zis nimic dar pur si simplu m-i s-a rupt sufletul de cele doua fetite cum dormeau in brate la mama lor.
Am intrat la Panini si le-am cumparat cate un sandwitch. M-am dus langa doamna si i-am zis ca i-am luat 3 sandwitch-uri cate unul pt fiecare,sa le manince pana sunt calde.

Vreau sa va zic ca fetitele cand am zis de sanwitch s-au trezit si s-au ridicat si mama le-a dat cate un sandwitch si cel de al 3lea l-a pus de-o parte intr-o plasuta banuiesc ca sa aiba sa le dea la fetite dimineata.

E tragic ca stau saracele pe strada. Am intrebat-o pe doamna daca are unde sa stea si a zis ca nu are unde,stau acolo ca e lumina si mai circula lume.
Este oare cineva cine le poate intinde o mana de ajutor sa aiba saracele fetite unde sa doarma linistite ?? Se poate face oare ceva pt ele ???”

Adrian Pomirleanu IIn Brasov nu exista un centru de cazare pentru femei abuzate si fara locuinta?

Alexandru Mihai Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Brașov – 0268 417100 / pentru urgenţe – 116111 (gratuit, apelabil doar din retelele Romtelecom si Cosmote) – intre 08.00 – 00.00
Asociația Pas Alternativ – consiliere – 0745852646
Biserica Reformata Casa Sperantei – adapost, consiliere – 0268 360470
Fundatia Emmanuel – adapost – 0268 252259
Asociatia Catharsis – consiliere – 0268 324888

Previous Story

Brașov: Mii de brașoveni la miting! PSD Braşov a închiriat și o ambulanţă pentru deplasarea la Bucureşti. 49 de autocare, 5 microbuze, 312 de autoturisme personale

Next Story

Vacanta Brasov. A început Festivalul „Strada Dell’Arte“. Programul evenimentului