Brașov: Băsescu, despre condamnarea lui Constantin Niță: ”Cine nu sare nu primește condamnare”

Last Updated on iunie 29, 2018 Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a comentat condamnarea lui Constantin Niţă la închisoare cu executare. Acesta a spus că fostul ministru a fost denunţat de Urdăreanu, care l-a denunţat şi pe Ludovic Orban, achitat însă.

“Abia acum înţelegem de ce Sică Mandolină a devenit un „om de nădejde” care merită să facă denunţuri pentru înaltă trădare”, spune Băsescu, citat de stirileprotv.ro

Brașov: Băsescu, despre condamnarea lui Constantin Niță: ”Cine nu sare nu primește condamnare” 1

“Omul de afaceri Urdăreanu l-a denunţat pe fostul ministru Constantin Niţă că i-a cerut şpagă şi Constantin Niţă a fost condamnat la patru ani de închisoare. Tot omul de afaceri Urdăreanu l-a denunţat şi pe Ludovic Orban că i-a cerut şpagă, dar Ludovic Orban a fost achitat.

Abia acum înţelegem de ce Sică Mandolină a devenit un „om de nădejde” care merită să facă denunţuri pentru înaltă trădare. Şi, uite aşa, cine nu sare primeşte condamnare. PS – doar observ şi eu”, scrie Băsescu pe Facebook, vineri dimineaţă, postarea fiind intitulată “Cine nu sare primeşte condamnare”.

Judecătorii Instanței Supreme au decis o pedeapsă de 4 ani de închisoare cu executare pentru Constantin Niță.

Decizia este definitivă. Decizia instanţei este definitivă, iar fostul ministru a fost încarcerat la Penitenciarul Codlea.

Previous Story

Brașov. „Caaaaat poate sa mai plouaaaa???” Catalin Leonte: „Umiditate de doar 98%. Încă puțin si o sa ne apară branhii si solzi ca adaptare la mediu”

Next Story

Swiss Corner Brasov: Ziua Mondiala a Ciocolatei – Degustare de ciocolata